Târgu-Neamț: Înjunghiat pentru că a îndrăznit să apere o necunoscută bătută în stradă (!)

5

Un tânăr din Răucești- Neamț se află în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat fiindcă i-a luat apărarea unei femei, pe stradă. Se pare că nici măcar nu o cunoștea, dar nu a putut rămâne indiferent când a văzut că tânăra este lovită.

foto cu caracter ilustrativ

S-a întâmplat azi-noapte, după miezul nopții, pe o stradă din Târgu Neamț.

La data de 3 august, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană este agresată fizic, pe o stradă din oraș. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului. Din primele cercetări, a reieșit faptul că o tânără de 28 de ani, care se deplasa pe o stradă din Târgu-Neamț, a fost acostată de către fostul său concubin de 22 de ani, din localitatea Vânători-Neamț, care, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi lovit-o. În acel moment, în altercație a intervenit un tânăr de 22 de ani , din Răucești, care se afla în zonă, pentru detensionarea situației. Acesta a suferit leziuni produse de un obiect tăietor înțepător (cuțit- n.r.)„, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.RO purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, ag. Georgiana Moșu.

Din ce au reușit să aflăm neoficial, tânărul ar fost înjunghiat în zona toracică până în plămâni, în burtă, în spate, călcat în picioare, ambele arcade sparte… a fost nenorocit în bătaie.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. După cum declară apropiații săi, tânărul a fost operat de urgență și se află în terapie intensivă în stare foarte gravă.

În această dimineață, se va efectua constatarea medico-legală, iar în funcție de rezultat, se va stabili și competența de soluționare a cauzei. Dacă se va constata că a suferit leziuni ce i-au pus în pericol viața, cauza va fi preluată de procurorul criminalist.

Agresorul a fugit înainte să ajungă polițiștii și nu a fost găsit, până la ora scrierii acestui articol (3 august, 10.30). „Persoana bănuită de comiterea faptei nu a fost depistată la locul respectiv și se sustrage de la cercetări. I se cunoaște identitatea, iar polițiștii desfășoară activități în vederea depistării lui„, a conchis ag. Georgiana Moșu.

Multă sănătate bunului samaritean care a devenit victimă, cu riscul de a-și pierde viața… Sperăm că polițiștii îl vor prinde curând pe agresor.

Andreea T.

5 Comentarii
 1. Ale spune

  Este nenorocire ce se întâmplă mereu, ca să nu spun în fiecare seară acolo la IGO și CLUB FOREST. De asemenea, de ce permite Primaria și legea să se construiască asemenea localuri în centru orașului între blocuri și nu pe la periferia orașului. Nu se poate dormi din cauza muzicii, a golăniei care este acolo și fac ca toate animalele. Nu mai spun că este un pericol să parchezi masina pe acolo să nu ți-o spargă cineva pe acolo. Asta dacă reușești să găsești loc de parcare. Doar bețivi și drogați care se ascund pe la intrările în scările G3/100. Trebuie făcut ceva. Primaria și Poliția trebuie să ia atitudine

 2. Stahie spune

  Deci îl stie tot orașul pe anumite agresor ” Bogdan Tiu sau Bogdan Ticu” nu mai știu exact care era numele corect, hot, bătăuș, pușcăriaș si cutitar, dar după cum se știe ca autoritățile din Târgu Neamț nu prea se deranjează sa faca ceva, tot timpul a fost cercetat în libertate pt a avea timp sa faca alte agresiuni.

 3. Curier spune

  Felicitări politiei pentruca încă odată cineva moare în mâinile lor și ei stau indiferenti și găsesc diferite motive sa nu facă nimic, nici măcar nu încearcă sa il caute pe acel individ, sunt curier și aseară am aflat de aceasta nenorocire și ieri l-am văzut pe acel criminal în vânători pe lângă stațiile de autobuz de 4 ori la bustul gol, cum poate politia romana sa zică ca își face treaba dacă ei mereu ajung prea târziu și trebuie sa la facă alții treaba și sa își dea viata pentruca ei sunt prea incompetenti?? Cum pot sa afirme ca demarează căutări dacă acel criminal se plimba liber pe străzile din vânători?? Bravo poliția romana, cu voi ori fără mai bine fără! Luați salarii mari și degeaba! Demisia!

  1. Petrica spune

   De ce nu se fac publice un nume, o poza ceva cu el pentru a ajuta la prinderea lui ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate