Târgu Neamţ: La Clinica Asclepion găseşti specialiştii de care ai nevoie!

4

La Clinica Asclepion, situată pe strada Mihail Sadoveanu din Târgu Neamţ, găseşti specialiştii de care ai nevoie!

Clinica Asclepion, nu demult inaugurată în Humuleşti, oraşul Târgu Neamţ, oferă consultaţii GRATUITE pentru diabet zaharat şi boli de nutriţie.

De asemenea, aici puteţi fi ajutat să obţineţi, într-o singură zi, fişa medicală necesară permisului de conducere, de port armă sau pentru siguranţa circulaţiei.

Clinica Asclepion din Târgu Neamţ oferă consultaţii de specialitate (Boli interne, Neurologie, Diabet şi boli de nutriţie, Medicina de Familie), ecografie generală şi recoltări analize de laborator.

Trebuie doar să vă programaţi telefonic, în prealabil, iar specialiştii de la Clinica Asclepion din Târgu Neamţ se vor ocupa de toate cele necesare!

Clinica Asclepion Târgu Neamţ este situată pe strada Mihail Sadoveanu (după podul de la Humuleşti).

Telefon: 0751910581

4 Comentarii
 1. Andronachi Camelusa spune

  Buna ziua, doresc sa stiu daca aveti aparat RMN si CT ….ma intereseaza cat costa un examen lombar…sau daca se identifica mai bine un CT…Va multumesc frumos…o zi cat mai placuta.

  1. Zaharia Cristian spune

   Bună seara. Aș dori să știu ce program aveți ?

 2. Cojocariu spune

  Bună ziua, doresc sa ma informați cu ce acte trebuie sa ma prezint la dumneavoastră, în vederea schimbării permisului și cu cât timp inainte? Menționez ca se expira pe 07 06 2020 . Mulțumesc

 3. Todirel spune

  Bună ziua. Trebuie să fac fisa medicală pentru preschimbare de permis, am nevoie și de examenul psihologic???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate