Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 31 martie 2020
  • :
  • :

Târgu Neamţ: La Clinica Asclepion găseşti specialiştii de care ai nevoie!

La Clinica Asclepion, situată pe strada Mihail Sadoveanu din Târgu Neamţ, găseşti specialiştii de care ai nevoie!

Clinica Asclepion, nu demult inaugurată în Humuleşti, oraşul Târgu Neamţ, oferă consultaţii GRATUITE pentru diabet zaharat şi boli de nutriţie.

De asemenea, aici puteţi fi ajutat să obţineţi, într-o singură zi, fişa medicală necesară permisului de conducere, de port armă sau pentru siguranţa circulaţiei.

Clinica Asclepion din Târgu Neamţ oferă consultaţii de specialitate (Boli interne, Neurologie, Diabet şi boli de nutriţie, Medicina de Familie), ecografie generală şi recoltări analize de laborator.

Trebuie doar să vă programaţi telefonic, în prealabil, iar specialiştii de la Clinica Asclepion din Târgu Neamţ se vor ocupa de toate cele necesare!

Clinica Asclepion Târgu Neamţ este situată pe strada Mihail Sadoveanu (după podul de la Humuleşti).

Telefon: 0751910581
2 comentarii la “Târgu Neamţ: La Clinica Asclepion găseşti specialiştii de care ai nevoie!

  1. Cojocariu

    Bună ziua, doresc sa ma informați cu ce acte trebuie sa ma prezint la dumneavoastră, în vederea schimbării permisului și cu cât timp inainte? Menționez ca se expira pe 07 06 2020 . Mulțumesc

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *