Târgu Neamţ: Mesajul primarului Daniel Harpa, de Ziua Educaţiei

0

Din anul 1994, la data de 5 octombrie, în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Educaţiei. Cu acest prilej, Daniel Harpa-primarul oraşului Tîrgu Neamţ a transmis următorul mesaj:

Orașul Tîrgu Neamț se mândrește cu unități de învățământ  de prestigiu, cadre didactice devotate misiunii lor și elevi cu rezultate excepționale. Ca și primar, cunosc eforturile și emoțiile, îngrijorările și provocările multiple care stau în spatele acestor performanțe. Tocmai din acest motiv, educația a fost și rămâne o prioritate în agenda mea.

Astăzi, de Ziua Internațională a Educației, îmi exprim admirația și recunoștința pentru dascălii Târgului, care transmit copiilor noștri toate cunoștințele acumulate de-a lungul anilor, cu profesionalism, răbdare și dăruire.

Îmi doresc să formați în continuare viitori adulți responsabili pentru orașul nostru, OAMENI cu care se vor mândri și viitoarele generații. În acest proiect, eu sunt partenerul dumneavostră și vă asigur de sprijinul meu necondiționat. Pentru că… educația este cheia unui viitor prosper și cel mai puternic instrument de luptă împotriva sărăciei și inegalităților din societate.

La Mulți Ani!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate