Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 4 aprilie 2020
  • :
  • :

Târgu-Neamț: O echipă coordonată de primar livrează cumpărături persoanelor în vârstă și/sau vulnerabile

Daniel Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț a format o echipă, instruită corespunzător, pe care o coordoneazâ personal, și care va livra cumpărături în această perioadă de criză, astfel încât semenii vulnerabili să rămână acasă, în siguranță.

“De mâine, seniorii peste 65 de ani nu mai au voie deloc să iasă din casă.

Pentru a ajuta persoanele în vârstă și/sau vulnerabile din orașul nostru, am implementat un sistem de livrare la domiciliu a produselor de strictă necesitate”, transmite primarul orașului Târgu-Neamț, Daniel Harpa.

Edilul a pus la dispoziție două numere de telefon:

Dacă sunteți sau cunoașteți târgnemțeni lipsiți de sprijinul familiei sau al unui aparținător, sunați la numerele de telefon: 0233661115 si 0740569414.
Un comentariu la “Târgu-Neamț: O echipă coordonată de primar livrează cumpărături persoanelor în vârstă și/sau vulnerabile

  1. Dinu

    Sunt locuitor al orașului Tg Neamț și ordonanța președintelui m-a găsit in satul Filioara din comuna Agapia . Sunt singur și toți vecinii sunt toți in jurul vârstei de 70 de ani ca și mine așa ca dacă după o săptămâna dacă nu mai dau nici un semn de viața sa știți am murit de inaniție și pentru aceasta îl condamn pe acest președinte iresponsabil

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *