[Târgu-Neamț] O mămică a căzut în subsolul blocului, copilașul ei de un an era în căruț

0

O tânără mămică din Târgu-Neamț a fost la un pas de o tragedie după ce a căzut în subsolul blocului M1 de pe strada Ștefan cel Mare.

S-a întâmplat săptămâna trecută, când venise în vizită la o prietenă care locuiește în blocul respectiv. Și copilașul ei de numai un an era cu dânsa. Din fericire, nu îl ținea în brațe la momentul producerii acestui incident.

Era întuneric, iar trapa fusese lăsată deschisă.

Cam așa arată piciorul meu stâng după ce am căzut! În plus, mă dor și câteva coaste de pe partea dreaptă. Așa ceva nu este normal, să pui un capac doar de formă și mai ales să nu pună nimic deasupra astfel încât lumea să își dea seama că acolo e un pericol. Oameni neglijenți!

Dacă eu aș fi căzut cu copilul acolo și nu mă auzea nimeni?! Cine răspundea? … Norocul meu a fost că era copilașul în cărucior, altfel cine știe ce se mai întâmpla.”, ne-a povestit Alexandra, tânăra care a căzut în subsolul blocului.

Ce i s-a întâmplat Alexandrei putea să aibă un final mult mai grav. Dacă ar fi căzut în cap?! Se putea lovi mult mai rău, putea chiar și să moară din cauza neglijenței unor oameni. Dacă ar fi ținut copilașul în brațe?!

Tragem un semnal de alarmă și vă rugăm, nu mai lăsați trapa de subsol deschisă! Multe tragedii s-au întâmplat din această cauză, peste tot în țară, deși puteau fi evitate…

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate