Târgu-Neamț: Petrecere în plină pandemie, „spartă” de polițiști

6

Pentru unii cetățeni, nici dramele din spitale și nici măsurile luate de autorități nu sunt suficiente pentru a pune STOP petrecerilor.

În această seară, polițiștii din cadrul Poliției orașul Târgu-Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat (aniversare) în incinta unui local public din orașul Târgu-Neamț, la care participă mai mulți oameni.

Dintre aceștia, cel puțin doi au postat clipuri live pe facebook, pentru a arăta muritorilor de rând cum petrec ei nestingheriți și cum aruncă cu bani spre lăutari, în ciuda restricțiilor impuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei Covid – 19.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind identificate în jur de 30-40 de persoane. Mai „aiurea” pentru petrecăreți (majoritatea de etnie rromă) e că evenimentul lor a fost întrerupt de forțele de ordine.

Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 4.000 de lei.

Au fost sancționați atât organizatorul evenimentului, cât și administratorul localului public”, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.Ro purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Amintim că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

6 Comentarii
 1. Valentin Filipescu spune

  seara de seara e party la Victoria și abia acum după o luna v-ați sesizat? :))

 2. Lecu spune

  WOW!!!
  REALLY…NU POT CREDE!!!

 3. Lecu spune

  din„oficiu„….care?…
  400000000000lei?:)
  dr la basca…
  bravos,Natiune….

 4. Lecu spune

  local….public???…:)

 5. Ion Pop spune

  Bine ca a fost ‘sparta ‘…….exista locuri / apart . de bloc unde s-a petrecut 10 h si nu s-a intervenit DELOC !!!

 6. Petru spune

  pai trebuie actionat ca pe vremea lu’ nea Nicu. sunati la militie fratilor, 112, e gratis!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate