[Târgu Neamț] Proiectul bugetului local pe 2020, în dezbatere publică

2

Primăria oraşului Târgu-Neamţ aduce la cunoştinţă publică Proiectul bugetului local de venituri și cheltuieli al oraşului Târgu-Neamţ pe anul 2020 şi Lista de investiţii pentru anul 2020.

– Proiect B.L. 2020 Sectiunea de functionare
– Proiect B.L. 2020 Sectiunea de dezvoltare

Proiectul cu documentaţia de bază pot fi consultate – pe site-ul Primăriei oraşului Târgu-Neamţ la adresa www.primariatgneamt.ro, secţiunea DEZBATERI PUBLICE – Proiecte supuse dezbaterii publice.
– la sediul Primăriei (panoul de afişaj)
– la Serviciul Comunicare şi Relaţii Publice-Biroul 5 din cadrul Primăriei

Proiectul se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Comunicare şi Relaţii Publice.

Până în data de 28 ianuarie, se pot trimite în scris propuneri, sugestii şi opinii cu valoare de recomandare privind conținutul proiectului de buget supus dezbaterii publice. Acestea pot fi trimise prin poştă la sediul Primăriei oraşului Târgu-Neamţ- str. Ştefan cel Mare nr. 62, la Serviciul Comunicare și Relații Publice – cam.5, la numărul de fax 0233/790508 sau prin e-mail la adresa: tgnt@primariatgneamt.ro

Sugestiile şi propunerile cetățenilor vor fi analizate până la data prezentării bugetului în cadrul şedinţei Consiliului local de aprobare a Bugetului local pe anul 2020.

Proiectul de buget a fost întocmit fără a avea următoarele informaţii :
1. Sume defalcate din TVA pentru finanțarea drumurilor comunale de la Consiliul Judeţean Neamț ;
2. Sume alocate din cotele defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale pentru 2020 de la Consiliul Județean Neamț;
3. Subvenţiile de la bugetul de stat pentru finanţarea sănătăţii, (finanţarea cheltuielilor de personal şi a cheltuielilor de funcţionare la cabinete medicale şcolare din oras).
4. Sumele aprobate de M.D.R.A.P. pentru obiectivele finanțate prin OUG nr.28/2013.

Aceste sume au fost incluse în bugetul orașului Târgu-Neamț la nivelul necesarului estimat pentru anul 2020, urmând să fie modificate în baza comunicărilor care ne vor fi transmise de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Neamț, Direcţia de Sănătate Publică Neamț, respectiv Consiliul Judeţean Neamț.

2 Comentarii
 1. Cineva spune

  Care buget domnule?Strada Griviței in Humulești figurează asfaltata încă de pe vremea lui Arnăutu,și cică nu o pot asfalta până când nu se deteriorează asfaltul prezent.
  Nu exista gaz pe strada și asta e doar una dintre străzi..in Humulești mai exista străzile Aprodul Purice, Sublocotenent Câmpeanu,Ana Ipătescu,Ogoarelor, Tăbăcari,astea când se vor asfalta???

  Dar în șatra țiganilor de la granița cu Vânători Neamț cât și cei din Humulești Bejeni când o să se facă curățenie?Toți țiganii primesc ajutor social din bani publici…de ce nu sunt puși să curețe toată zona aia?

  De ce nu vă deplasați domnilor ziariști pe traseu un pic…este necesar sa vă trimitem poze cu străzile enumerate mai sus?Și cu gunoaiele pe care țiganii le aruncă?Efectiv acolo este un focar de infecție,de ce nu trimite primăria jandarmeria acolo și o vila pentru a incarca in remorci?

  1. Cineva spune

   Volă*

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate