Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Târgu Neamț: Raportul primarului pentru 2018 [VIDEO]

Recent, Daniel Harpa- primarul orașulului Târgu Neamț a prezentat raportul de activitate pentru anul 2018.

39.525.576 lei a fost venitul total al orașului- sumă provenită din Taxe și impozite, bani de la bugetul de stat etc.

Pe parcursul anului 2018, s-au făcut investiții  îndeosebi în domenii precum sănătate, educație, parcări de reședință, rețele de utilități, modernizare străzi ș.a.

Edilul a specificat că din bugetul local nu se pot face mari investiții, iar fondurile nerambursabile obținute fie de la Guvern, fie de la UE, rămân cea mai optimă variantă pentru dezvoltarea orașului și principala soluție pentru realizarea obiectivelor de investiții majore. Din acest punct de vedere, anul 2018 a fost unul de bun augur, cu proiecte pentru care s-au obținut fonduri europene și sunt acum în diferite stadii de implementare (Reabilitarea Şcolii nr.6 Condreni şi schimbarea destinaţiei în Centru pentru persoane cu dizabilităţi, Construire infrastructură de agrement şi amfiteatru la baza Cetăţii, Eficientizare energetică prin
reabilitarea şi consolidarea clădirilor rezidenţiale din oraşul Târgu Neam
ţ).

“Anul 2018 nu a fost un an uşor pentru administrația pe care o conduc. Împreună cu echipa mea, am depășit însă toate obstacolele. A fost un an cu bani îngropați, la propriu, în pământ, căci s-a lucrat îndeosebi la înlocuirea rețelei de apă/ canalizare. A fost însă și un an de bun augur, căci am cules roadele muncii și am obținut finanțări europene pentru diverse proiecte.

Vă invit să parcurgeți raportul de activitate recent prezentat în fața Consiliului Local.

Am speranța că 2019 este un an în care orașul nostru își va continua dezvoltarea în direcția cea dreaptă. Într-adevăr, resursele de care dispunem sunt limitate, în timp ce nevoile şi aşteptările cetățenilor sunt tot mai multe şi mai variate. Dar continuăm să depunem toate eforturile necesare pentru un oraș frumos”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

Raportul privind activitatea administrației publice locale din orașul Târgu Neamț pentru anul 2018 poate fi studiat AICI (CLICK).
2 comentarii la “Târgu Neamț: Raportul primarului pentru 2018 [VIDEO]

  1. Cetatean

    Si cu gropile cum facem? Platiti voi reparatiile la masini? Aveti o armata de functionari,majoritatea plictisiti si aroganti ,de parca noi am fi in slujba lor. Care e fondul de salarii anual al primariei? Sa vedem si noi,suntem sclavii primariei sau primaria e in slujba comunitatii! La ce va trebuie atatia ,,inspectori sociali”? Ce fac ei,doar dosare pentru pensii si ajutoare sociale? La cate firme au fost sa incerce sa integreze social somerii din tg.neamt? Cate cursuri de recalificare au organizat? Trebuia sa lasati pediatrie in cladirea pe care o ocupati,va ajungea fosta primarie! Cetatenii stau in frig ,ca n au cu ce plati facturile si in primarie transpiri ,sa nu raceasca nepoatele,cumetrele,cumnatele,nasii si nasele. Nu va infoiati cu realizari ca ne am saturat de praf in ochi ! A ti pus taxa pentru aparare locala. Daca un cetatean are 5 imobile ,o percepeti in 5 locuri,…BRAVO! Pentru ce e taxa.asta? Sa stim ,cand suna panaramile alea.de.sirene, ca mai avem 5minute de trait,ca oricum nu avem unde ne adaposti. Pentru cultura voastra generala ,tg.neamt nu e feuda voastra ! Organizarea locala e varza! Normele metodologice de aplicare le puteti pune la toaleta ! Perceptia mea ,ca cetatean este ca : -primaria organizatoric e zero si nu lucreaza in interesul cetateanului.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *