Târgu Neamț: Revelion în aer liber, cu foc de artificii impresionant și mii de oameni prezenți

0

În ultimele 30 de minute ale anului 2017, din fiecare colțișor al orașului Târgu Neamț, grupuri de petrecăreți s-au îndreptat spre aceeași destinație: Piața Adormirea Maicii Domnului.

Asta, fiindcă a devenit deja o tradiție ca trecerea în Noul An să fie marcată printr-un spectacol în aer liber în centrul orașului. Ultimele cuvinte adresate cetățenilor în anul 2017 au fost “revendicate” de către primarul Daniel Harpa și deputatul Dan Andrușcă, care le-au urat un an nou prosper, sănătate și bucurii. De asemenea, au sărbătorit venirea Anului Nou alături de cetăţeni viceprimarul Vasile Apopei şi o parte dintre consilierii locali.

Punctul culminant al Revelionului în aer liber a fost spectacolul de lumini de pe cer. Focurile de artificii au impresionat și au clătit ochii tuturor celor prezenți. Potrivit primelor estimări, în jur de 5-6000 de oameni au ales să petreacă în centrul oraşului  acest moment unic.

Spectacolul pirotehnic a fost completat de o furtună de… pupici și îmbrățișări.

Atmosfera a fost întreținută de Ansamblul Folcloric Ozana și Ansamblul Folcloric Ținutul Zimbrului. Rând pe rând, târgunemțenii s-au îndreptat spre casele lor, pentru a continua petrecerea de Revelion alături de prieteni ori familie.

La mulți ani, 2018!

Andreea T.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate