Târgu Neamţ: Se caută doi agenţi de pază pentru Poliţia Locală

0

Primăria oraşului Târgu Neamţ scoate la concurs două posturi de agent pază în cadrul Serviciului Poliţia Locală.

Este bine să ştiţi care sunt condiţii de angajare pentru postul de agent pază la Serviciul Poliţia Locală a orașului Târgu Neamț. Poate concura orice cetățean cu studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat, care a obținut aviz psihologic de port armă și atestat professional (conform Legii nr. 333/2003). De asemenea,

Cei interesați își pot depune dosarele de înscriere până la data de 8 august, ora 16.30, la Compartimentul Registratură (biroul nr. 4).

Actele necesare (în copii legalizate și însoțite de documentele originale) sunt următoarele: cerere de înscriere adresată primarului, copia documentului care atestă identitatea, copiile actelor care atestă nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări/cursuri, cazierul judiciar (sau declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil), adeverință medicală care atesta starea de sănătate corespunzătoare, CV, aviz psihologic de port armă și atestat professional, conform Legii nr. 333/2003.

După selecția dosarelor, candidații vor susține proba scrisă la data de 18 august, apoi interviul, pe 22 august.

Bibliografia este afișată pe site-ul Primăriei și la sediul instituției. Relații suplimentare pot fi obținute la Serviciul Resurse Umane din cadrul Primăriei sau la telefon 0233/790245.

Succes!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate