Târgu-Neamț/ Tâlhărit de tovarășul de pahar, după ce a câștigat la păcănele

0

Marți, 27 septembrie a.c., în jurul orei 18.15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 19 ani despre faptul că în noaptea de 24/25 septembrie persoane necunoscute l-au deposedat prin violență de un portofel în care  avea suma de 1500 lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat suspectul în vârstă de 26 ani din județul Vaslui pe care l-au reținut pentru 24 ore, stabilind următoarea situație de fapt: în dimineața zilei de 25 septembrie, victima împreună cu suspectul au consumat băuturi alcoolice și au jucat la aparate electronice de noroc,  la un bar situat pe raza orașului Târgu- Neamț. După ce au părăsit sala de jocuri, suspectul a urmărit victima, despre care știa că a câștigat la aparatele de joc electronice și prin violență a deposedat-o de portofel în care se afla suma de 1500 lei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, potrivit IPJ Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate