Tentativă de VIOL asupra unei fete de 16 ani (ACTUALIZARE: Ceartă între doi adolescenți beți, pe subiectul ‘relații sexuale’)

0

Update: Minora nu a fost violată, au confirmat investigațiile efectuate. Iubitul ei i-ar fi propus să întrețină relații sexuale. Erau amândoi băuți. Ea a refuzat, s-au certat, iar tânărul i-a „răsplătit” refuzul cu câteva lovituri în zona feței.

„Colegii din cadrul Secției de Poliție Crăcăoani au fost sesizati de către un bărbat din Bălțătești despre faptul că fiica sa a fost victima unei agresiuni cu violență.

Din primele cercetări, a reieșit că minora în vârstă de 16 ani, care a fost găsită de personalul de pe ambulanță în stare de ebrietate, în seara de 23 iunie a mers la o discotecă, iar în cursul aceleiași nopți a fost însoțită de prietenul ei, cu o vârstă apropiată. Împreună, au consumat băuturi alcoolice, iar la întoarcerea spre domiciliu, tânărul i-ar fi propus să întrețină relații sexuale. Fata l-a refuzat, motiv pentru care acesta a lovit-o în zona feței.

În cauză continuă cercetările pentru lovire și alte violențe”, ne-a declarat Robert Costan, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Știre inițială: 

Prin clipe de teroare a trecut o adolescentă de 16 ani dintr-o comună din vecinătatea orașului Târgu Neamț.

Potrivit unor surse neoficiale, fata ar fi mers într-un club din altă localitate, însă distracția s-a încheiat cu tentativă de viol asupra ei. În încercarea de a o constrânge să întrețină raporturi sexuale, un „bărbat” ar fi exercitat acte de violenţă asupra minorei. În cele din urmă, fata a reuşit să scape din mâinile violatorului.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică (23/24 iunie).

După agresiune, adolescenta s-a întors acasă, iar în jurul orei 04.19 Ambulanța a fost solicitată la domiciliul acesteia. Echipajul medical ajuns la fața locului a diagnosticat-o cu „tentativă de viol, traumatism cranio-facial prin agresiune”, potrivit Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

Minora a fost preluată și predată medicilor de gardă la secția Pediatrie din cadrul Spitalului Orășenesc „Sfântul Dimitrie” Târgu Neamț. În jurul orei 6.00, a fost transferată către Spitalul Județean din Piatra Neamț, pentru investigații.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț nu ne-a oferit informații oficiale, deoarece „există o anchetă în lucru”. Așadar, nu știm dacă suspectul în acest caz a fost identificat ori se află în libertate.

Cu siguranță, oamenii legii efectuează în continuare investigații pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Dacă fapta se confirmă, agresorul riscă să-și petreacă următorii ani după gratii.

Andreea T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate