Teodora Mihăiliasa (administratorul SOFIAMAN)-„Cetăţean de onoare al oraşului Târgu-Neamţ”

1

TEODORA MIHĂILIASA – administrator SC SOFIAMAN IMPEX SRL- a fost numită „Cetăţean de onoare al oraşului Târgu-Neamţ”, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru serviciile aduse comunităţii locale prin dezvoltarea economică a zonei, crearea de locuri de muncă şi pentru formarea unei echipe performante.

Decizia are la bază o hotărâre de Consiliu Local, iar decernarea titlului onorific a avut loc în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele orașului, ediție dedicată Oamenilor locului.

„Primirea distincției >CETĂȚEAN DE ONOARE< al orașului Târgu Neamț mă onorează si în același timp mă obligă să-mi dedic întreaga activitate pentru dezvoltarea orașului de sub Cetate.

Multumesc CONSILIULUI LOCAL al orașului și domnului PRIMAR HARPA VASILICĂ!”, a transmis Mihăiliasa Teodora.

Născută la 15 aprilie 1955, Teodora Mihăiliasa este de profesie cadru didactic-învățător. În perioada 1975-2001 a fost învățător, șef de comisie metodică și director de școală.

Povestea Sofiaman, o afacere de familie, a început acum peste 23 ani, în 1996, cu o pijama simplă, din bumbac. De atunci, au fost realizate peste 5 milioane de produse.

SC Sofiaman Impex SRL a devenit între timp cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu 15 magazine în toată ţara şi peste 200 de distribuitori naţionali și internationali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. Filozofia Sofiaman pune accentul pe calitate, confort, tendinţe şi inovaţie, valori care inspiră fiecare colecţie.

Prin intermediul brand-ului şi a calităţii produselor se face cunoscut numele oraşului Târgu-Neamț, atât pe plan naţional cât şi internaţional.

În anul 2005, Teodora Mihăiliasa înființează „Asociatia Sofiaman pentru Comunitate” -organizație nonprofit, neguvernamentală, implicându-se activ în implementarea mai multor proiecte sociale și educaționale.

Mihăiliasa Teodora s-a implicat și în finanțarea unor servicii sociale, instituții de cultură, sănătate, caritate:

-Sustinător financiar pentru constructia Monumentului ”Statuia Ion Creangă” din Parcul Central al orasului Târgu-Neamt; –

 Sustinător financiar pentru schimbarea tâmplariei la Spitalul Sf. Dumitrie Târgu Neamt- sectia Chirurgie si sectia Reumatologie;

– Sustinător financiar pentru construirea a trei case pentru familii defavorizate din satele: Soimăresti (2 case ), Savesti (1 casă)

– Sustinere financiară pentru repararea a cinci imobile afectate partial de incediu din localitătile :Oglinzi (2 case ), Bodesti Neamt (1 casă), Zalau (1 casă), Târgu Neamt (1 casă).

Astfel, autoritățile locale au ajuns la concluzia că Teodora Mihăiliasa merită cu prisosință Titlul de „Cetăţean de onoare al oraşului Târgu-Neamţ”.

Felicitări!

Stefana B.

sursa foto: facebook

1 Comentariu
  1. Georgiana spune

    Chiar merita. Am lucrat la Sofiaman 3 ani și este o doamna nemaipomenita. Felicitări și ii doresc mult succes în continuare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate