Timișești: Acțiune de ecologizare a albiei râului Ozana

0

Primăria comunei Timișești a organizat o acțiune de ecologizare a albiei râului Ozana, puternic afectată de deșeurile aduse din amonte de viiturile din această vară.

Sâmbătă, 25 august, zeci de voluntari de toate vârstele, incusiv angajați ai primariei, și beneficiari de ajutor social din localitate s-au echipat cu saci și mănuși și au eliberat de resturi menajere și alte deșeuri albia râului Ozana, pe raza satului Dumbrava.

Printre participanții la această acțiune de ecologizare s-au numărat și Vasile Mărculeț- primarul comunei Timișești, viceprimarul și consilieri locali.

“A fost o acţiune reuşită, la care şi-au adus contribuţia, alături de primărie, numeroși cetățeni ai comunei noastre. În acest fel, când vom trece prin zona igienizată, ne vom aminti că natura merită să fim mai buni cu ea.

A fost o primă acțiune de ecologizare și țin să le mulțumesc tuturor celor care ni s-au alăturat. Urmează alte acțiuni de curățenie, până la gura de vărsare în râul Moldova, dar și în alte zone din comună. Invităm și alți locuitori să ni se alăture!”, ne-a declarat primarul Vasile Mărculeț.

Toate deșeurile strânse de pe albia Ozanei au fost transportate cu mijloacele auto, eliberând astfel spaţiile respective de gunoiul adus aici, din amonte, de viiturile puternice.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate