TIMIȘEȘTI: Candidații PSD pentru Consiliul Local

0

Ioan Romică Mormeci, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Timișești, s-a înconjurat de oameni apți și dornici de a continua modernizarea localității.

Pe lista candidaților social- democrați propuși pentru Consiliul Local, apar nume cunoscute în comună, persoane care activează în diverse domenii. Fiecare dintre acești fii ai satului are o țintă clar stabilită. Și nu, nu este vorba despre indemnizația de consilier local, care nu cântărește așa de mult cum s-ar aștepta unii dintre noi. Este vorba despre proiectele pe care ei doresc să le implementeze, împreună cu candidatul Mormeci Ioan Romică. Iată motivele care i-au împins, pe fiecare în parte, să candideze pentru Consiliul Local al comunei Timișești:

DUMITROAIA GHEORGHE:

Dezvoltarea bazei sportive

GOIAN DUMITRU:
între generații continuitate pentru Timișești

AZAMFIREI VASILE-VILI:
Pentru Sănătatea populației

PRALEA VALERIU:
Dezvoltarea armonioasă a satelor comunei Timișești

HARJA CONSTANTIN:
Debirocratizarea administrației

FILIP GHEORGHE:
Păstrarea identității locale

ARCHIR CONSTANTIN:
Pentru modernizarea comunei

ARCHIR MIHAELA:
Șanse egale pentru toți locuitorii comunei

CĂRĂMIDĂ IONEL:
Locuri de muncă la nivelul comunei.

Echipa de consilieri locali cu care pornesc la drum este formată din oameni competenți, oameni din toate satele comunei noastre. Ne dorim să câștigăm încrederea locuitorilor, pentru a realiza lucruri concrete și pentru a continua implementarea proiectelor PSD pe raza localității. De asemenea, fiecare candidat la funcția de consilier local are, după cum vedeți și dumneavoastră, propriile proiecte în diverse domenii.

Îndemn cetățenii comunei Timișești să voteze cu încredere, la alegerile locale din 27 septembrie, Poziția 1 pentru primar, dar și pentru Consiliul Local. Prin fapte, nu vorbe, prin ordinea și disciplina căpătate în timpul celor peste 30 de ani petrecuți ca asistent medical principal în Armată, cu sprijinul echipei PSD și numai cu votul cetățenilor comunei, voi reuși să pun Timișeștiul pe harta comunelor dezvoltate din județ și din întreaga țară„, transmite Mormeci Ioan-Romică, candidatul PSD la funcția de primar.

  • Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate