Timişeşti: Cetăţenii sprijină lupta Primăriei cu cei care abandonează deşeuri

0

În comuna Timișești, cei care abandonează deșeuri pe domeniul public se luptă nu doar cu bunul simț și cu legislația în vigoare. Autoritățile spun că cetățenii sunt tot mai implicați și dau de știre Poliției Locale atunci când observă persoane care aruncă gunoi pe domeniul public, în locuri nepermise.

„Zilele trecute, un cetățean din comuna noastră a depozitat gunoiul din gospodărie pe pășunea comunală din dreptul localității Plăieșu. Fapta a fost surprinsă de Poliția Locală cu ajutorul camerelor de supraveghere și cu colaborarea unui martor.

Deși există contracte cu o firmă de salubritate pentru preluarea gunoiului menajer și de asemenea Primăria Timișești oferă soluții pentru gestionarea altor tipuri de deșeuri (molozuri), se pare că unii cetățeni nu renunță la vechile metehne”, spun reprezentanţii administraţiei publice locale.

Primarul Vasile Mărculeț îndeamnă cetățenii din comună să nu dea curs unor astfel de fapte grave pentru mediul înconjurător și pedepsite cu sancțiuni contravenționale.

„Pe lângă camerele de supraveghere și acţiunile Poliției Locale, un sprijin important avem din partea cetățenilor care sesizează cazuri atunci când observă alți oameni abandonând deșeuri în locuri interzise.

Le mulțumesc pentru implicare!

Pe această cale, transmit tuturor locuitorilor comunei Timișești că au la dispoziție numerele de telefon 0786991944 și 0786991945 pentru sesizări pe această temă către Poliția Locală”, spune primarul Vasile Mărculeţ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate