Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tinerii care s-au bătut de Dragobete la Târg, reținuți pentru multiple infracțiuni cu violență

Patru tineri, doi din Răucești, ceilalți doi din Grumăzești, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe și încăierare.

La data de 12 martie a.c., în urma extinderii cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au luat măsura reținerii față de patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, pentru comiterea de multiple infracțiuni cu violență.

În fapt, la data de 24 februarie a.c., ora 03.00, polițiștii au intervenit la aplanarea un conflict produs  între aceștia, pe o stradă din Târgu Neamț. Din cercetările efectuate a reieșit că tinerii s-ar fi lovit reciproc cu pumnii și picioarele pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool. (articole inițiale AICI și AICI– CLICK).

Polițiștii i-au introdus în arestul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentați la instanței de judecată cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, potrivit IPJ Neamț.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *