Tinerii social-democrați, acțiune ANTIDROG la poalele Cetății

3

Din curiozitate sau influențați de anturaj, din ce în ce mai mulți adolescenți consumă diverse stupefiante, fără a conștientiza cât rău își fac cu mâna lor. Pentru a le deschide ochii, tinerii social-democrați din județul Neamț au desfășurat recent o acțiune de conștientizare și prevenire a consumului de stupefiante.piatra-7

Cunoscut ca un tânăr implicat în viața comunității, Ciprian Șerban- președinte TSD Neamț și candidat la funcția de deputat, trage un semnal de alarmă cu privire la consumul de droguri. ”Consumul de droguri este extrem de nociv la toate vârstele, însă este știut faptul că cei mai expuși riscului de a începe consumul de droguri sunt tinerii. În acest sens, am inițiat o campanie de prevenire a consumului de droguriîn județul Neamț, campanie ce a fost realizată împreună  cu tineri, dar mai ales pentru tineri.

În cadrul acestei activități, tinerii din TSD, împreună cu lideri locali din PSD, au desfășurat o acțiune la nivel  județean de conștientizare și prevenire a consumului de stupefiante.
Au ajuns și la poalele Cetății Neamț, unde au distribuit pliante cu informații utile și tricouri inscripționate cu sloganul „Be SMART, Don’t START”. Tinerilor li s-a alăturat și primarul Daniel Harpa- președinte PSD Târgu Neamț.

antidrog-tg-neamt„Consider că este binevenită această campanie, mai ales că statisticile spun că sunt din ce în ce mai mulți consumatori de droguri și trebuie să prevenim acest lucru. Este bine ca cei mai mici, adolescenții, să fie informați cu privire la riscurile la care se expun dacă aleg calea drogurilor și de aceea m-am implicat personal în transmiterea mesajului TSD Neamț în Târgu Neamț, acela de a-i învăța pe tineri să facă alegeri cât mai bune pentru ei”, a declarat Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț.

 Pentru TSD Neamț „Viața are prioritate” și le recomandă tinerilor să nu lase drogurile să le conducă viața. Campania are în vedere informarea celor care sunt tentați de consumul de droguri cu privire la efectele secundare ale stupefiantelor, însă le oferă libertatea de a decide: „Noi te-am prevenit, TU decizi”.

3 Comentarii
  1. Rares spune

    Foarte utila campania pentru atentionarea tinerilor si nu numai. Dar atentie la detaliile din fotografiile postate. Nu poti sa promovezi „Be SMART, Don’t START” cu tigara in gura…

  2. omdebine spune

    a inceput campania electorala.doar atat!

  3. AR spune

    Cine este Ciprian asta??Ce scoala a facut,ce a profesat,unde si cat,ce familie are,unde locuieste,in ce partide a fost membru…etc..etc….cam asta m-ar interesa .CRED CA NU SUNT SCERETE ASTEA TOATE…CA DOAR LA DEPUTATIE TREBUIE OAMENI STIUTORI DE CARTE SI MAI ALES SERIOSI,NU??Daca e om de afaceri atunci nu vreau sa aflu nimic despre el ca SUNT LAMURIT!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate