Titlul de cetățean de onoare pentru oamenii de afaceri din Târgu Neamț, propunerea consilierului Trofin

5

La sfârșitul ședinței ordinare de luni 29 februarie, consilierul local Gheorghe Trofin a venit cu o propunere inedită. După aprobarea mai multor proiecte privind acordarea unor titluri de cetățean de onoare și cetățean pro urbe, consilierul local Gheorghe Trofin a recomandat colegilor săi acordarea unor astfel de distincții și oamenilor de afaceri care nu au abandonat orașul Târgu Neamț și creează sau mențin locurile de muncă, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă mediul de afaceri în ultimii ani.Trofin

„V-aș ruga să initiați un proiect de hotărâre, la care mă aliez și eu, pentru cei care încă mai creează sau mențin locuri de muncă în orașul nostru, pentru cei care își plătesc taxele și impozitele la bugetul local și la finanțele publice. Noi le spunem oameni de afaceri.

Cred că este necesar ca și  unii dintre acești eroi ai zilelor noastre- oamenii de afaceri- să fie stimulați cu acest titlul de cetățean de onoare sau cetățean pro urbe cât timp mai sunt în viață”, a propus consilierul local Gheorghe Trofin.

Ceilalți consilieri locali nu au răspuns nici cu da, nici cu ba.

Andreea Trăsnea

5 Comentarii
 1. AR spune

  Dl.Trofin si-a gasit si el o metoda de a -si face rost de sponsori pentru campania electorala.Sa se dea acestora titluri de Cetatean De Onoare . Eu as zice sa-i retraga acest titlu lui Vlasov care e in puscarie si nu face nici o cinste nimanui.CU ONOAREA STAM RAU,,,DAR RAU DE TOT LA TARGU NEAMT!

  1. AR spune

   la dv functioneaza cenzura??

 2. brustureanu spune

  hai sa mai si radem , dl trofin vrea sa fie nemuritor !!! el e mare om de afaceri si ne vom pleca in semn derespect in fata statuei domniei sale ce se va ridica pe malul ozanei !!!!

 3. Mia spune

  Wow! Sa inteleg ca „oamenii de afaceri” din Tg Neamt, sunt „eroi”, pentru ca fac profit propriu si platesc salarii mizerabile la angajati??? Ha,ha,ha!!! …si platesc si taxe locale(???), o fi vorba si de cei incartiruiti politic???

 4. Trofin spune

  Domnilor va rog sa verificati la Registrul Comertului Neamt pentru a va convinge ca eu nu sunt om de afaceri, ca in cursul lunii Ianuarie 2016 un numar de 345 de firme si-au inchis activitatea,
  Iar numai 172 de firme si-au inceput o noua activitate.
  In ceea ce-l priveste pe d-l Vlasov nu este cetatean al Orasului Tg Neamt.
  Sponsorizarea campaniei electorale mi-o voi face din venituri proprii.
  Nu cred ca este cazul sa ne denigram concetatenii care creeaza si mentin locuri de munca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate