Trei elevi din zona Târgu- Neamț au obținut media 10 la Evaluarea Națională

0

S-au afişat rezulatele la Evaluarea Naţională pe pagina de internet a Ministerului Educaţiei şi Cercetării. În judeţul Neamț sunt 21 de candidați care au reuşit să promoveze examenul cu media 10, înainte de contestații.

Dintre aceștia, trei învață în unitățile școlare din zona Târgu-Neamț. Din păcate, conform noilor reglementări ale Ministerului Educației nu este făcut public numele lor. Îi vom enumera, așadar, după „codul candidatului”:

  • NT10530471- elev de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu- Neamț
  • NT8640471- absolvent al Liceului „Vasile Conta” Târgu- Neamț
  • NT8932942- absolvent al Școlii Gimnaziale „Ieremia Irimescu” Brusturi

FELICITĂRI atât lor, cât și celorlalți tineri care au obtinut note bune la Evaluarea Națională, note pe măsura eforturilor depuse în ultimii patru ani de școală!

Elevii nemulţumiţi de notele obținute pot depune contestaţii astăzi, între orele 16.00 şi 19.00, şi marţi, între orele 8.00 – 12.00. Nemulțumirile legate de notele obținute la examen vor fi lămurite între 23 și 26 iunie. Rezultatele finale vor fi afișate pe 27 iunie.
Evaluarea Naţională a fost susţinută în acest an, pentru prima dată, în condiţii speciale, ţinând cont de măsurile impuse de pandemia de coronavirus.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate