Trimisi sa piarda alegerile parlamentare

0

In toata supa politica nemteana distingem cateva candidaturi contra naturii, unde orice om care cunoaste putin potenta politica a candidatilor poate observa ca unii sunt trimisi sa piarda cu brio .
Primul perdant cu diploma de sluga credincioasa este Dionisie Dumitrascu care va candida din partea ARD pe c0legiul 5 Deputati, unde trebuie sa-i faca viata usoara favoritului Ioan Munteanu . Opinam ca acest candidat ARD este atat de slab incat o sa planga de emotie cand o sa vada primul afis cu propria persoana .
Al doilea perdant, care spre deosebire de primul nu constientizeaza ca este prins intr-un joc politic bazat pe blaturi, este Laurentiu Dulama ARD  care se prezinta sa fie executat la alegerile de pe colegiul 3 Deputati unde Liviu Harbuz USL sustinut de Culita Tarata face campanie ca sa isi maximizeze castigul considerat de toata lumea ca fiind sigur .
Al treilea perdant este Liviu Bratescu USL care spera sa faca probleme contracandidatului Elena Udrea ARD pe colegiul 4 Deputati, unde PDL -ul are la mana tot ce misca .
Al patrulea candidat oferit cadou lui Farcasanu Mihai PPDD  este Mircea Pintilie ARD care o va fura electoral si de la PPDD si de  al USL , colegiul 8 Deputati fiind fieful UNPR .
La senatori avem o situatie foarte interesanta in care batalia se da mai mult in interiorul USL, unde in cazul foarte posibil in care nici un senator nu ia 51% + 1, voturile se disipa, iar daca iese colegiul 1 Senat prea bine, atunci senatorul Chelaru isi incheie cariera de senator .
Surpriza campaniei ar putea veni chiar din partea lui Eugen Tapu candidat USL pentru colegiul 1 Senat care a fost adus de catre USL in speranta ca va pierde alegerile dar din spate vine colegiul 3 Deputati mai mult ca sigur pentru USL, iar Vlad Marcoci USL si Catalin Dragusanu USL pot face surprize mari pe colegiile 1 si 2 Deputati unde au sanse reale de castig in cazul in care nu vor fi faultati cu buna stiinta chiar de USL .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate