Oameni de poveste, Trofeul „Ion Creangă” 2016

0

Fac sărbătorile de iarnă să fie mult mai frumoase pentru mulți dintre semenii noștri mai puțin norocoși. Și nu doar de sărbători sunt alături de ei, ci zi de zi . Vorbim despre Oamenii de poveste din zona Târgu Neamț, oameni care deseori rămân sub anonimat și rareori acceptă să își facă cunoscute faptele bune.

cllEi bine, în cadrul Zilelor „Ion Creangă”, organizatorii au premiat cinci oameni de poveste. Este vorba despre Teodora Mihăileasa de la Sofiaman, Tincuța Ciubotariu de la Asociația Filantropică „Omenia”, pr. Mihail Daniliuc- egumentul Schitului Vovidenia, Elena Cucu de la Fundația de Dezvoltare Locală „Speranța” si Mona Iliescu. Pentru sprijinirea necondiționată a oamenilor aflați în dificultate, pentru povestea frumoasă a solidarității pe care o scriu zi de zi, Elena Preda de la Fundația Culturală „Ion Creangă” și primarul Daniel Harpa le-au oferit Trofeul Ion Creangă 2016- „Oameni de poveste”.

Felicitări organizatorilor Zilelor „Ion Creangă” pentru lăudabila inițiativă! Mulțumiri oamenilor de poveste din zona Târgu Neamț, oameni care sunt un exemplu de bunătate și dăruire demn de urmat!

Andreea Trăsnea

Organizatorii evenimentului Zilele „Ion Creangă” sunt Fundaţia Culturală „Ion Creangă”,  Complexul Muzeal Judeţean Neamţ, Primăria şi Consiliul Local al oraşului Târgu Neamţ și Consiliul Județean Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate