Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 30 mai 2020
  • :
  • :

Trupa Voltaj împlinește 20 de ani și sărbătorește la Shopping City Piatra-Neamț

• Hitul „Ca la 20 de ani” va răsuna joi, de la ora 19:00, în parcarea centrului comercial
• Cadouri savuroase pentru primii 1.000 de spectatori

Piatra-Neamț, 22 octombrie – Trupa îndrăgită de pop-rock Voltaj aniversează 20 de ani și sărbătorește alături de fanii din Neamț cu un concert care va avea loc joi, pe 24 octombrie, la ora 19:00, în parcarea Shopping City Piatra-Neamț.

Muzica bună va răsuna în centrul comercial, iar show-ul, numit după unul dintre cele mai cunoscute hituri ale trupei, „Ca la 20 de ani”, promite o atmosferă destinsă, potrivită pentru cei care știu să se distreze și trăiască clipa. Artiștii vor interpreta atât piese consacrate, precum „Dă vina pe Voltaj”, „Pic, pic”, „Și ce”, cât și melodii de pe noul album, precum Amprente”, „Nu doar de ziua mea” (alături de Andra), „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Las tot”, dar și „100 de ani” (piesă compusă cu ocazia Centenarului).

Concertul va avea un plus de savoare pentru primii 1.000 de spectatori: aceștia vor primi gratuit un ceai sau un cappucino, pe care îl vor putea servi în ziua evenimentului la cafenelele sau restaurantele din Shopping City Piatra-Neamț. Băutura caldă va fi însoțită și de un premiu delicios (fie o porție de cartofi, fie o porție de legume sau o felie de pizza), disponibil în zona Food Court, în perioada 25-27 octombrie.

Concertul de la Shopping City Piatra-Neamț face parte din turneul național ce are loc în mari orașe precum: Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Satu Mare, Sibiu, Timișoara, Deva, Brăila și Buzău.

Deoarece evenimentul amintește de perioada „fără griji și fără bani”, accesul la eveniment este gratuit. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Shopping City Piatra-Neamț sau pe pagina de Facebook.

Despre Shopping City Piatra-Neamț
Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, Gatta, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Bebe Ardealul, Smyk- All for Kids, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex și Telekom. Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară. Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *