Uleiurile esențiale în îngrijirea pielii: O privire asupra proprietăților lor terapeutice

0

Grija pentru o piele frumoasă și sănătoasă este una dintre preocupările doamnelor și domnișoarelor care pun mare accent pe îngrijirea personală, dar si pentru cei care sufera de probleme dermatologice mai grave. Hidratarea și hrănirea sunt principalele beneficii pe care le dorim atunci cand vorbim despre ingrijirea pielii, iar natura este principalul aliat, oferindu-ne o gamă largă de uleiuri si uleiuri esențiale cu proprietăți benefice pentru piele.

Descoperă efectele pozitive pe care aceste uleiuri esențiale le pot avea asupra pielii tale și urmează tratamente terapeutice adaptate.

Uleiurile esențiale au un puternic efect antiinflamator și antibacterian

Aplicarea de uleiuri esențiale pe piele are mai mult decât efecte de relaxare, ajutându-te în lupta împotriva problemelor dermatologice. Acneea sau alte inflamații de pe piele pot fi ameliorate sau chiar tratate complet cu ajutorul uleiurilor esențiale, acestea acționând direct la sursa problemei. Uleiul de tamăie, mușețel, vetiver, ylang-ylang, muscată, lavandă, tea tree sau de turmeric sunt printre cele mai benefice și eficiente variante în tratarea acestor probleme ale pielii. Mai mult decât atât, aplicate prin masaj, ajută la diminuarea semnelor inestetice ale pielii, cum ar fi celulita sau vergeturile, lăsând în urmă un țesut mai sănătos, luminos, hidratat și radiant.

Cum funcționează uleiurile esențiale aplicate topic?

Toate celulele corpului nostru sunt îmbrăcate într-o membrană lipidică în contact cu care uleiul se dizolvă rapid, fiind liposolubile. Odată penetrată membrana, nutrienții benefici din ulei reușesc să ajungă în nucleul celulei și să îi ofere toate proprietățile de care are nevoie. Pentru a aplica uleiuri esențiale direct pe piele, fără risc de iritație, este necesar să le diluezi într-o bază purtătoare, fie vorba de un alt ulei vegetal, de o cremă, un gel sau chiar săpunuri. Se aplică direct pe zona afectată, având proprietăți vindecătoare rapide.

Uleiurile esențiale se absorb rapid

Poți să le aplici topic sau să inhalezi vapori îmbogățiți cu uleiuri esențiale, ceea ce face aceste substanțe să fie atât de eficiente este absorbția accelerată. Având o greutate moleculară foarte mică, proprietățile benefice ale uleiului ajung rapid în sânge și sunt direcționate către cauza problemei, generând o acțiune imediată.

Descoperă oferta variată de uleiuri esențiale

AmazingOils este brandul de uleiuri esențiale, care aduce pe piata din Romania uleiuri esențiale de cea mai fină calitate produse în India. De aici îți poți achiziționa toate variantele dorite pentru a-ți ajuta organismul să arate și să funcționeze la capacitate maximă pe cale naturală. Calitatea produselor și diversitatea opțiunilor sunt principalele beneficii de care te bucuri atunci când alegi să cumperi de aici. În plus, ai garanția unor servicii prompte și profesionale care te vor convinge că merită să revii cu o comandă ori de câte ori vrei să descoperi mai mult din aria de acțiune a uleiurilor esențiale, pentru minte, suflet și trup.

Pe site te așteaptă și numeroase formule adaptate unor probleme specifice la care să apelezi în funcție de propriile nevoi. Urmează întocmai instrucțiunile de amestecare a uleiurilor și vei obține o substanța magică, 100% naturală, care te va ajuta să remediezi rapid afecțiunile pielii.

Profită din plin de beneficiile impresionante pe care uleiurile esențiale le pot avea asupra pielii tale!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate