Umbrela ta, bucuria sărmanilor: Proiectul “Colorăm Orașul Împreună”

0

Proiectul ,,Colorăm Orașul Împreună” a luat naștere din ideea de a aduce un strop de culoare în orășelul nostru drag, Târgu-Neamț.

Bineînțeles, fiind un ONG, am avut ideea unică de a transforma acest proiect și a-l duce atât în sfera turistică cât și socială.

Prin urmare, în parteneriat cu Primăria Orașului Târgu-Neamț, am decis să fim al 5-lea oraș din România ce va avea o perdea de umbrele.

Ceea ce va fi inedit în România este faptul că umbrelele vor fi personalizate cu numele celor care donează.

Profitul obținut din vânzarea umbrelelor va fi direcționat spre cazurile sociale din evidența noastră. 

Vă invităm să fiți alături de noi în acest minunat demers. Cumpărând o umbrelă-mărțișor, ajutați familiile defavorizate și totodată contribuiți la dezvoltarea turistică a orașul nostru.

Sloganul acestui proiect este „Cine iubește, dăruiește!” Fiecare umbrelă va avea un nume inscripționat pe mâner, iar in partea de jos un număr pentru a putea fi identificată mai ușor.

Prețul acesteia este de 50 lei.  Vă provocăm la un exercițiu de imaginație: te plimbi pe sub perdeaua de umbrele din parc si zărești numărul si numele tău… Ce simți? Bucurie bineînțeles! Bucuria de a fi primit/dăruit ceva unic, bucuria de a înfrumuseța orașul, dar mai ales bucuria din sufletul celor care au beneficiat de donațiile tale.    

Vă invităm, așadar, să fiți alături de noi pe data de 8 Martie, la ora 14.00, pentru a sărbători împreună ziua femeii, în Parcul Central, unde vom face inaugurarea perdelei de umbrele! De asemenea am pregătit mici surprize pentru voi deoarece știm cu toții că “Cine Iubește Dăruiește”.

Cu respect, 

ECHIPA A.I.C.D.L Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate