Un bărbat accidentat din propria neatenţie

0

              Un bărbat de peste 50 de ani a treversat în fugă strada şi a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar. Evenimentul rutier s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orei 9:10, pe drumul naţional de pe raza comunei Vânători, într-o curba periculoasă  din apropierea bisericii de lemn. Datorită vitezei reduse cu care circula şoferul dinspre Vânători spre Târgu Neamţ, victima nu a suferit răni grave în urma impactului. Totuşi, bărbatul a fost preluat de Serviciul de Ambulanţă chemat la faţa locului de către conducătorul auto prin apelul de urgenţă 112. Şoferul necăjit de situaţia creată, a explicat că victima i-a ieşit brusc în faţă din spatele unui TIR care merge spre Poiana Teiului: „Numai ce a ieşit din spatele tirului în faţa mea. Nu am avut viteză, nici 60 la oră, pentru că altfel nu aş fi putut opri aşa în scurt. Acolo unde vedeţi haina căzută era şi omul şi am frânat imediat. Am coborât imediat din maşină şi am sunat la 112. El spunea ceva de nişte bani”.

              Martorii mai spun că bărbatul este din satul Nemţisor şi că nu are pe nimeni pe lume. Acesta ar fi stat pe la azil o perioadă de timp din cauza unor probleme de sănătate. În dimineaţa accidentului omul ar fi fost pe la romii din Vânători să-i dea nişte bani pe care nu i-a primit. Polițiștii de la rutieră și Criminalistică vor stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Viorela Gherasim

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate