Un nou tip de publicitate sta la granitele Romaniei gata sa sperie batranii curiosi

0

publicitate-la-vizor publicitate-vizorCu origini neclare dar cu certificat de nastere SUA, publicitarea la vizor a intrat si in Europa cu preponderenta in Germania si Austria si luand-o usor usor a ajuns acum in Ungaria . Specialistii agentiei de publicitate ……… apreciaza ca in maxim un an de zile aceasta metoda de publicitate va intra si in Romania iar sansele sa atinga si orasul Piatra Neamt sunt destul de mari .
Metoda publicitara consta in expunerea in fata vizorului , lipita de usa, a unei reprezentari grafice realistice ce da impresia ca este cineva in fata usii . Nu stim cum vor reactiona unii dintre batranii pietreni ce au  facut un obicei din  a se uita pe vizor , in momentul in care vor da cu ochiul de aceste reclame .
Cert este ca in materie de publicitate, izvoarele nu au secat inca iar imaginatia profesionistilor din domeniu pare sa fie fara sfarsit .

pr-nt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate