Un pui de zimbru își caută nașul (VIDEO)

0

Evenimentul „SE CAUTĂ UN NUME” a ajuns la ediția a VIII-a.

Începând cu anul 2013, Administrația Parcului Natural Vânători Neamț, organizează concursuri în vederea găsirii celor mai potrivite nume pentru zimbrișorii nou veniți pe lume.

Cu sprijinul publicului larg, am botezat până în prezent 11 viței: 6 masculi (Românașul, Rovin, Robur, Romașcan, Ronică și Rovan) și 4 femele (Rozana, Rolinn, Roemi, Roltea și Rovidenia). În acest an, botezăm un mascul ce a venit pe lume în luna iunie 2020. Regula concursului este ca numele propus să înceapă cu particula “Ro”, iar pentru a vă înscrie în competiție trebuie să trimiteți propunerea de nume, împreună cu motivația numelui ales, până în data de 11 august 2020.

Așteptăm propunerile dumneavoastră atât pe pagina de facebook a Parcului, cât și la adresa de e-mail : vanatori_park@yahoo.com.Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de facebook a Parcului în data de 13 august 2020.”, spun reprezentanții parcului.

Parcul Natural Vânători Neamț este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva. Are o suprafață de 30.631 de hectare și se suprapune peste Ocoalele Silvice Târgu Neamț, Văratec (Romsilva) și Ocolul Silvic Vanatori.

Sursa: Romsilva – Parcul Natural Vanatori Neamt

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate