Un site web care sa ne satisfaca toate necesitatile se poate obtine rapid

0

In ziua de azi este foarte usor sa ne achizitionam sau realizam noi insine un site web, chiar si daca este vorba despre unul mai complex. Singurul lucru de care avem nevoie este timpul liber cat mai mult. Si alaturi de acesta, desigur, dorinta de a face asta. Gasim pe internet tot ceea e avem nevoie in acest sens, de la cursuri si tutoriale video cat si in format text dar si ajutor specializat din partea multora. Totodata, si procesele su devenit mult mai simple, mai intuitive, permitandu-le utilizatorilor sa realizeze mult mai multe actiuni in ceea ce priveste crearea si setarea unui site.

Ceva mai complexe sunt magazinele online precum si mai scumpe, fiind nevoie de adoptarea mai multor sisteme de securitate, cele de plati si nu numai. Aici este fara indoiala nevoie de interventia unei persoane sau unei firme cu mai multa experienta. Scopurile pentru care este realizat un site web sunt insa destul de multe si in functie de acestea, se poate alege inca din start un plan ce poate fi parcurs in atingerea obiectivelor dorite.

Cateva dintre cele mai comune si mai intalnite tipuri de site-uri in ziua de azi sunt:

 • site de prezentare afacere
 • site de vânzări produse
 • site de anunțuri online
 • pagină web personală
 • blog personal / de business
 • magazin cu plata online
 • forum de discuții online
 • site de întrebări și răspunsuri

Comparativ cu anii trecuti, chiar si cei apropiati, utilizatorii au acum la dispozitie numeroase aplicatii si programe cu ajutorul carora isi pot crea un site web personal, chiar si de la zero, fiind astfel unic , cu o nota personala. Pentru asta exista si diverse tutoriale care sa ii ajute pe acestia sa inteleaga cat mai bine. Se poate opta de asemenea si pentru utilizarea unei teme deja existente, la care se pot realiza modificari. Si sa spunem ca, cu ceva timp liber si captarea de cunostinte, reusim sa ne punem la punct in mare site-ul. Cu toate acestea, munca abia a inceput, fiind nevoie de diverse elemente, continut si nu numai. Vom avea nevoie de tool-uri si alte aplicatii care sa ne ajute sa oferim site-ului siguranta, sa-l facem sa fie mai performant si cel mai important, cat mai cunoscut, prin promovarea acestuia, un lucru valabil in cazul celor mai multe.

Promovarea online este un serviciu la fel de important acum ca si optimizarea SEO, acestea doua fiind practic indispensabile, in special in cadrul site-urilor care apartin companiilor sau sunt practic, afacerea in sine, precum magazinele online. Promovarea contine numeroas elemente, de la articole si advertoriale pana la recenzii, imagini, bannere, videoclipuri, link-uri si referiri la un anumit domeniu, alaturi de multe altele. Aceasta se poate face si in cadrul site-ului si in afara acestuia, locuri in care in primul rand captam atentia internautilor despre site, acestia la randul lor il vor accesa iar in cadrul sau, pot afla informatiile pe care dorim sa le afle.

Pentru un cat mai mare succes, site-ul trebuie sa aiba un nume scurt, usor de retinut, atractiv, sa arata bine ca si aranjare in pagina, elemente, text, continut, sa poata fi rasfoit usor, sa se incarce rapid si per total, sa arate bine.

IT eXclusiv este o agentie seo profesionala, care ne poate ajuta sa obtinem rapid, simplu si la un pret foarte bun site-ul mult dorit, optimizat si setat exact asa cum vrem si cum trebuie sa fie. Prin experienta pe care acestia o detin, pot crea orice tip de site web, precum cele mai sus mentionate. Fie ca il dorim unic sau pur si simplu realizat dupa o anumita tema deja existenta, acestia se vor descurca fara probleme. In acest proces sunt utilizate cele mai performante programe si tehnici de design web si creare site web astfel incat sa nu asteptam prea mult dupa el si nici sa nu ne fie apoi greu sa-l manageriem noi insine.

Cu cat dorim ca site-ul sa fie mai complex si astfel si mai bun, este nevoie sa instalam si sa rula diverse aplicatii si nu numai. La urma urmei, trebuie sa tinem pasul cu imbunbatatirile aduse la nivelul mediului online, browserelor si nu numai iar clientii nostri vor vrea si ei ca site-ul sa devina din ce in ce mai „user friendly”.

Cateva dintre serviciile oferite de aceasta agentie sunt:

 • servicii de web development, ce tin de crearea se site-uri web si magazine online, ce pot fi complet personalizate
 • servicii de programare web, necesara uneori si in procesele de creare a unui site, management si implementare de baze de date
 • servicii de marketing online, un aspect extrem de important pentru orice afacere ce vrea sa se promoveze in mediul online, atat prin site-ul propriu cat si prin altele
 • aplicatii web-based, adica cele ce ruleaza in browser, pe internet
 • albume si cataloage digitale dar si online
 • servicii complete de reebranding, precum grafica web si print
 • servicii complete de intretinere si mentenanta web

Fiind o firma de servicii web romaneasca, care a lucrat cu multe companii mari de la noi dar si din afara si care s-a ocupat de realizarea a numeroase magazine online si aplicatii web, cei de la IT eXclusiv cunosc bine piata, dorintele si necesitatile romanilor in mediul online si astfel, pot oferi cele mai bune solutii in  acest sens.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate