Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 21 februarie 2020
  • :
  • :

Vânători- Neamț: Oseminte descoperite în curtea Poliției

Câtiva muncitori au descoperit mai multe oseminte în timp ce efectuau săpături pentru amplasarea unui stâlp, în curtea Poliției din comuna Vânători- Neamț. Nu se cunoaște încă dacă sunt sau nu de natură umană.

S-a întâmplat joi, 28 noiembrie.

În jurul orei 13.00, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Târgu Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că în urma unor lucrări de amplasare a unui stâlp au fost găsite mai multe oseminte.

Fragmentele osoase au fost ridicate și urmează a fi transportate la Serviciul de Medicină Legală Neamț, urmând a fi supuse unei expertize medico-legale pentru a stabili natura și vechimea  acestora.

 Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.RO purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Cercetările continuă în acest caz.

ACTUALIZARE: La fața locului s-a deplasat și un medic veterinar. După primele verificări, a apreciat că osemintele nu ar fi de natură umană, ci mai degrabă ar proveni de la un animal (pui de cal, după mandibulă). Totuși, expertiza medico-legală va stabili cu exactitate natura și vechimea fragmentelor osoase descoperite în curtea poliției din Vânători- Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *