Vasile Dorneanu, candidat la funcția de primar al comunei Pipirig: „Am pregătirea, priceperea și competențele necesare pentru a face față acestei responsabilități”

0

Pe 11 iunie, locuitorii comunei Pipirig trebuie să-și aleagă primarul care să le reprezinte interesele în perioada 2017- 2020. Profesor de limba și literatura română, tată a doi copii și actual consilier local, Vasile Dorneanu este unul dintre candidații la această funcție.

S-a născut în Pipirig, a copilărit aici și tot aici a ales să își desfășoare activitatea, implicându-se în dezvoltarea localității. Nu de puține ori, a venit și cu soluții în rezolvarea unor probleme ale comunității, prin prisma funcțiilor pe care le-a avut de-a lungul carierei. Respectat și apreciat de locuitorii comunei, Vasile Dorneanu este un om care știe ce înseamnă și munca fizică și cea intelectuală și căruia nu i-a fost și nu îi este rușine să muncească, indiferent de activitate.

Întrebat ce l-a determinat să candideze la funcția de primar al comunei Pipirig, acesta a răspuns:

„Locuitorii comunei, oamenii cu care mă întâlnesc zi de zi, au fost cei  care  m-au determinat să candidez, fiindcă mi-am dat seama că și-au pus speranțele în mine, ceea ce mă obligă și mă responsabilizează.

Înainte de a lua această decizie atât de importantă, mi-am pus întrebările necesare, fiindcă nu este un lucru simplu să gestionezi zi de zi destinul a  9.000 de oameni, ci trebuie să fii conștient de responsabilitățile imense pe care ți le asumi.  Cred însă, că am pregătirea, priceperea și competențele necesare pentru a face față acestei responsabilități.

Mă bazez pe toți oamenii care vor să se implice în dezvoltarea comunei, indiferent de domeniul în care lucrează, mă bazez pe entuziasmul și ințiativa tinerilor, dar și pe experiența și priceperea oamenilor maturi. De asemenea, mă bazez pe sprijinul Consiliului Județean Neamț, al domnului președinte Ionel Arsene, pe sprijinul domnului deputat Dan Andrușcă și a celorlalți parlamentari de Neamț, pe sprijinul Consiliului local Pipirig și pe sprijinul personalului din Primăria Pipirig”.

Un primar pentru continuitate

Candidat din partea Partidului Social Democrat, prof. Vasile Dorneanu își dorește să continue dezvoltarea comunei Pipirig în postura de primar, dacă locuitorii comunei îl vor considera alegerea potrivită.

„Voi continua proiectele începute sau aflate în curs de derulare ale fostului primar- ale domnului Prună Marcel, ale domnului viceprimar Bîrgăoanu Dan și ale Consiliului local, dar voi iniția și implementa și alte proiecte noi, care să crească nivelul de trai și să modernizeze comuna.

Ușa mea va fi deschisă tuturor și voi ține cont de opiniile dumneavoastră, indiferent dacă sunt constructive sau critice. Voi fi un primar apropiat de oameni, un primar al tuturor, un primar care să asculte și să găsească soluții la problemele concetățenilor săi, un primar care știe ce înseamnă munca, modestia, încrederea și respectul.

Mă rog, ca Bunul Dumnezeu să-mi dea înțelepciune și putere de muncă, pentru a putea duce la bun sfârșit toate proiectele de viitor ale comunei noastre”, a conchis prof. Vasile Dorneanu, candidat la funcția de primar al comunei Pipirig la alegerile locale parțiale din 11 iunie.

Scurt fișier bibliografic

Vasile Dorneanu (39 de ani, comuna Pipirig) este căsătorit și are doi copii. Licenţiat în Filologie și Tehnologia Informației , cu un master în „Semiotica limbajului în mass-media şi publicitate”, un master în Management Educațional și diplomă de studii postuniversitare de specializare în Management Public European. Deși continua formare profesioanlă i-ar fi putut deschide orice ușă, a ales să predea în comuna natală, fiind profesor de limba și literatura română la Liceul Tehnologic „Ion Creangă” Pipirig din anul 2002 până în prezent. A făcut parte și din echipa managerială a instituției de învățământ, ocupând funcția de director adjunct în perioada 2012- 2016.

De asemenea, a fost preşedintele Comisiei pentru învăţământ, sănătate şi familie, activităţi social-culturale şi culte din cadrul Consiliului local al comunei Pipirig în perioada 2008-2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate