Vasile Panaite nu mai e prefect de Neamț. Funcția, preluată de Daniela Soroceanu

0

În ședința de Guvern de astăzi, 15 martie, s-a decis încetarea exercitării funcției de prefect al județului Neamț de către Vasile Panaite.

Temporar, funcția de prefect va fi exercitată de către Daniela Soroceanu (până acum secretar general al județului Neamț).

INFORMAŢIE DE PRESĂ privind proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în ședința din 15 martie 2018:

  • HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Neamț de către domnul Panaite Vasile
  • HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Neamț de către doamna Soroceanu Daniela

Iată mesajul transmis de către Vasile Panaite după hotărârea luată de Guvern:

Dragi prieteni,

Astăzi s-a încheiat un alt capitol din activitatea mea profesională.
Ca prefect al județului Neamț, am încercat în cele aproape 11 luni de mandat să fiu un factor mediator între instituții și cetățeni, dar mai ales un garant al respectării legii.
Pot spune că a fost o perioadă în care am acumulat experiență, în care am stat de vorbă cu mii de nemțeni și, cred eu, le-am oferit un răspuns și rezolvări problemelor cu care m-au abordat. 
În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din Instituția Prefectului Neamț, inclusiv Serviciilor de Pașapoarte și Înmatriculări/Permise Auto, adevărați profesioniști, buni colegi și oameni pe care te poți baza!
Le mulțumesc și șefilor de instituții deconcentrate cu care am avut o relație profesională foarte bună și în folosul cetățeanului.
Am avut o colaborare instituțională normală și cu primarii localităților din Neamț, din rândul cărora am făcut și eu parte timp de aproape 14 ani.
Colegilor din mass-media le mulțumesc pentru că au reflectat corect activitatea din Instituția Prefectului Neamț și sper să mă reîntâlnesc cu ei cât mai curând.
Nu în ultimul rând le mulțumesc nemțenilor, oamenilor simpli, cei care au avut încredere în mine și cu care am purtat un permanent dialog pentru a le rezolva problemele cât mai rapid dar în spiritul legii!
Voi rămâne alături de ei, așa cum am făcut-o în ultimii 18 ani de administrație, ca primar sau ca prefect.
Tuturor vă doresc sănătate, bucurii și împliniri!

Cu prietenie,
Vasile PANAITE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate