Vasilică Harpa și-a depus candidatura pentru al treilea mandat de primar al orașului Târgu-Neamț

0

Duminică, 16 august, a fost o zi specială pentru actualul primar al orașului de sub Cetatea Neamț. Pe plan personal, a împlinit 23 de ani de căsnicie alături de mama copiilor săi, Nadia, iar pe plan profesional, și-a înregistrat candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Târgu-Neamț.

Nimic nu e posibil fără Dumnezeu, așa că Vasilică Harpa, împreună cu echipa sa, a mers mai întâi la biserică, pentru a primi binecuvântare. Mai apoi, și-a înregistrat candidatura din partea PSD pentru funcția de primar. Concomitent, a fost depusă și lista de consilieri locali.

Orice lucru faci, trebuie să începi cu Dumnezeu alături. Cred asta cu tărie, fără El nu se poate.

Mi-am depus candidatura pentru că, împreună cu echipa mea și cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi doresc să continui modernizarea oraşului Târgu-Neamț. Am realizat lucruri frumoase până acum, multe dintre ele cu mari eforturi. Avem numeroase proiecte în derulare, pe care trebuie să le finalizăm: mai sunt câteva străzi de modernizat, zona de agrement și ștrandul, bazinul de înot didactic ș.a.

Spuneam că nimic nu e posibil fără Dumnezeu.
După El, cel mai important, pentru mine, este sprijinul dumneavoastră, cetățenii orașului. Vreau să vă transmit mulțumiri, în primul rând. Mulțumiri pentru răbdare, căci implementarea proiectelor durează, iar birocrația nu e de partea noastră. Mulțumiri pentru că ați crezut și, sper eu, credeți și acum în noi și în scopul nostru: acela de a continua ceea ce am început și de a crește calitatea vieții în acest minunat oraș, prin noi proiecte benefice. Pentru noi și pentru copiii noștri”, transmite edilul.

Vasilică Harpa a fost ales prima dată primar al orașului Târgu-Neamt în anul 2012.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate