[FOTO/ VIDEO] 6 amenzi și 3 permise luate, într-o oră jumătate. Acțiune a polițiștilor rutieri din Târgu-Neamț, azi- dimineață

2

Luni, 15 august a.c., în intervalul orar 10-11.30, patru polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au acționat pe Drumul Național 15 C, pe raza localității Bălțătești, pentru depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive, în vederea scăderii numărului de accidente rutiere.

Totodată polițiștii au avut în vedere evenimentele rutiere în care sunt implicați minori aflați la volan.

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002, în valoare totală de peste 5.000 de lei. Dintre acestea, două au fost date pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, 1 pentru viteză, 1 pentru neacordare de prioritate Ambulanței și 1 pentru folie neomologată.

Pe parcursul acțiunii au fost reținute trei permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Mai jos, câteva imagini video din timpul acțiunii BLITZ desfășurată de polițiștii rutieri din Târgu-Neamț:

Activitățile polițiștilor rutieri vor continua, pe raza întregului județ.

Drumuri bune și conduită rutieră responsabilă!

2 Comentarii
  1. Brustureanu spune

    Se arata mușchii polițiștilor de la rutiera așa arata ei ca sunt utili și ca merita salarii mai mari ca fac bani la buget amendand șoferii în rest sunt doar observatori și vânători la drumul mare !!!!

  2. Pavaloae Razvan spune

    Vreau și eu o poza 😁😁

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate