(VIDEO) Ionel Arsene a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru două poduri în comuna Petricani, pe DJ 155M

1

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru două poduri în comuna Petricani, pe drumul județean DJ 155M, pe care se execută deja lucrări de modernizare.

Este un drum important ce face legătura cu drumul județean DJ155B, care va reprezenta o variantă mai scurtă pentru locuitorii din zona Tg Neamț de a ajunge la Piatra-Neamț.

Lucrările sunt de o mare complexitate, cele două poduri având o vechime de aproape jumătate de secol, timp în care nu au fost reabilitate niciodată și au structura de rezistență extrem de afectată. Tocmai de aceea se impune reconstruirea lor. Unul dintre poduri are o lungime de 21 de metri, iar celălalt de șase metri.

Intervențiile se fac cu fonduri din Programul Național de Dezvoltare Locală, sursă din care s-au reabilitat și se reabilitează zeci de obiective în județul Neamț.

Miza mandatului de președinte al Consiliului Județean în perioada 2016-2020 este să modernizez 90% din drumurile județului. Nu vreau să îi dezamăgesc pe nemțeni!”, a transmis Ionel Arsene.

1 Comentariu
  1. abc spune

    de portile in intrare in neamt nu zici nimic

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate