[VIDEO]: NU vom avea măsuri de relaxare – Starea de alertă se prelungește

0
Foto: Digi 24

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat aseară la Digi 24 că se va prelungi starea de alertă. Despre măsuri de relaxare, în acest moment, nici nu poate fi vorba:

Urmează să se prelungească starea de alertă, asta cred că deja ştie toată lumea. Clar că nu vor fi în acest moment măsuri de relaxare. La acest moment nu, se va merge pe aceleaşi măsuri care au fost până acum”.

În același context, Arafat afirmă că se vor lua măsuri locale și zonale, ca și până acum, dacă apar creșteri ale numărului de cazuri:

Acolo unde vedem şi observăm că există creşteri semnificative, se pot lua, în prima fază, măsuri zonale sau locale ca până acum. Acest lucru o să-l luăm fără nicio problemă, când vedem creşteri să luăm măsura de carantinare zonală. Dacă în evaluarea situaţiei epidemiologice se observă alte date noi care impun soluţii noi, orice poate fi discutat”

Reamintim că ultima dată, starea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile, începând cu data de 14 decembrie.

Declarația integrală, mai jos:

Surse: observator.tv, digi 24

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate