Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 3 aprilie 2020
  • :
  • :

[VIDEO] Șapte copii din Târgu- Neamț, moment exploziv la Next Star. VOTEAZĂ și tu Extreme Magic!

Extreme Magic- trupa compusă din șapte copii din Târgu Neamț cu vârste între 11 și 14 ani- a făcut senzație în prima ediție a emisiunii Next Star, sezonul 10.

Îndrumați de tânărul coregraf Alexandru Gangur, copiii au reușit un moment spectaculos pe scena renumitului show tv. După ce au văzut mișcările lor de break dance și o coregrafie ca la carte, la aceeași concluzie a ajuns și juriul format din renumitele vedete Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Popa.

„Am început toată povestea asta într-un centru de plasament, unde am crescut. Îi iubesc foarte mult pe acești copii, sunt ca frații mei. Ei mă fac să cred că Dumnezeu există și nu sunt singur pe lume”, a povestit tânărul coregraf Alex, pe scena Next Star.

Ei și-au făcut treaba, acum e timpul ca noi, comunitatea locală, să îi susținem cu un vot pe acești copii talentați. Îi puteți trimite direct în finala de popularitate, care pune în joc un premiu în valoare de 5.000 de euro. Votul se dă pe aplicaţia Next Star (descărcare gratuită), până marţi, 16 martie, ora 16:00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *