Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 22 mai 2020
  • :
  • :

[VIDEO] Se instituie starea de alertă – Ce prevede Hotărârea de Guvern

Foto: captură video

Premierul Ludovic Orban a anunțat că astăzi va intra în vigoare starea de alertă. În această dimineață au fost convocați membrii Comitetului Național pentru Situații de Urgență cât și membrii Guvernului în vederea adoptării unei hotărâri prin care să intre în vigoare prevederile legii privind starea de alertă.

Precizarea care se impune este următoarea: conform legii, Hotărârea de Guvern reprezintă actul normativ prin care Guvernul decide să instituie starea de alertă, odată cu intrarea în vigoare a legii. În acest sens, după această hotărâre (conform legislației), Parlamentul trebuie să încuviințeze starea de alertă în termen de 5 zile.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Un comentariu la “[VIDEO] Se instituie starea de alertă – Ce prevede Hotărârea de Guvern

  1. Rosu Jana

    Astazi am intrat in magazinul Carrefour din Buzau(la subsol) și am plătit factura de energie electrică și mare mi – a fost mirarea ca paznicii ne-au consultat la intrare sa nu care cumva sa avem febra sau Corona virus. Nu aveau halate albe , nu erau intr-un cabinet și după ce consultase un țigan nespălat destul de aproape , au pus aparatele pe toti care intrau deși nu le dezinfectate . Eu am refuzat fiindu – mi teama sa nu luam Corona virus de la paznici. Fiecare cetățean are un medic de familie și nu putem ieși la întâmplare in oras. Faceți confuzie domnule ministru între paznicii care probabil nu au destule atribuțiuni și cetățeanul roman care își dorește sa trăiască liber in țara lui și nu vânat in orice spațiu închis . Și parca n-ar fi de ajuns ca de peste 5 ani in apartamente suntem localizați de țiganii care ne fac viața un iad ați pus și paznicii pe noi? … Când vom fi jefuiți la magazine ca in vestul sălbatic ca Cercel n-a reușit sa ne încoloneze și sa ne trimită de la domiciliul nostru conjugal in vre-un hotel de lux , pe banii cui?…

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *