VIDEO ȘOCANT! Câine târât de o mașină, cât era încă viu [Agapia, Neamt]

8

În cursul acestei dimineți am primit la redacție un video greu de privit care surprinde în fapt un șofer ce „tracta” un câine încă în viață. Animalul este legat cu o funie de gât de mașina aflată în mișcare pe drumul public din Agapia, Neamț.

Persoana care a trimis filmarea nu cunoaște detalii despre cel care a comis fapta (doar cã ar fi pãdurar), nici despre starea câinelui.

La această oră nu știm dacă bietul animal mai este în viață, dacă a primit vreun sprijin veterinar, nici motivul pentru care bărbatul din imagini a considerat că acest gest este demn de România secolului 21, cu legile în vigoare.

Imaginile au fost trimise de redacția noastră către IPJ Neamț care ne-a comunicat că instituția se va sesiza în baza filmărilor din mediul online, urmând a se demara cercetări în acest caz.

Potrivit legii 205/2004 republicată, actele de cruzime față de animale constituie infracțiune și se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Revenim cu informații pe măsură ce le vom primi, atât de la IPJ Neamț, cât și de la martori.

ATENȚIE! IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL!

VEDETI VIDEO AICI (CLICK)

8 Comentarii
 1. George spune

  Ce criminal !!! Ăsta ar fi în stare să ucidă și oameni. Aș zice că-i necesar să i se facă un control psihiatric. Iar dacă-i și pădurar rezultă că deține și armă de foc ceeace-l face și mai periculos.

  1. CAMI spune

   de acord ! ar trebui pentru un port arma, logic asa ar trebui, sa fie supus si unui control psihiatru, sau sa primeasca de la medic, parafa ca e apt….ca si la carnetul de conducere.
   dar…cum tot timpul exista un dar, ideea e ca , nici acolo si nici in alte parti, nu se respecta…dai banul, si ti-a pus parafa si semnatura, si da, ”esti apt” pentru orice vrei tu sa fii….
   mda…TRAIM IN ROMANIA, si ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL….

 2. Vasile spune

  Această creatură (mă refer la șofer) ar trebui imediat arestată și pe lângă asta ar trebui să plătească o amenda pe care să nu o poată duce. Orice ar fi făcut acel câine nu merită așa ceva. Cineva spunea că gradul de civilizație al unui popor se reflectă în felul în care își tratează bătrânii și animalele. În cazul acestui specimen (tot la șofer mă refer) se vede foarte bine ce minte are. Îmi este rușine să fiu concetățeanul/conaționalul său!

 3. Vasile spune

  Dacă nu e vorba de abuz în serviciu procuratura văd că nu se autosesizează… Există lege care pedepsește actele de cruzime față de animale. De ce nu vor să o aplice? Dacă aș fi fost în România EU i-aș fi făcut plângere penală.

 4. Ale spune

  Ce repede sar oamenii cand vad animale omorate sau lovite. Sunt si eu de acord. Dar de copiii care sunt AVORTATI….UCISI SI RUPTI BUCATELE ca sa fie scoși afara cum naiba nu se sesizează nimeni? De ce nu ziceți nimic nenorocitilor?????? De doctorii care promovează avorturile și te trimit foarte ușor la avort…..Omenie de ca..t

  1. Vasile spune

   Era vorba despre altceva aici… Sau ești pe sistemul „trebuie să-mi zic lozinca”? Și la faza cu „nenorociților” fii mai cizelat/ă. Nu cunoști pe toți cei ce au făcut comentariile.

 5. ZAHARIA CAMELIA spune

  CEL CARE A FILMAT DE CE NU L-A OPRIT!?

  1. Vasile spune

   Dacă îl oprea pe sceleratul ăsta cu mașina îți dai seama ce se putea întâmpla? Având în vedere că cică este pădurar? (adică posibil să aibă armă). Cel mai bun lucru de făcut era să sune la 112. Nu știu dacă nu a făcut-o.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate