„Vin Cazacii Zburători în oraş”, la Casa Culturii Târgu Neamţ

0

Casa Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamţ pregătește o surpriză de mărțișor. Duminică, 4 martie, de la ora 19.00, pe scena aşezământului cultural vor evolua „Cazacii Zburători”, care vin cu un spectacol inedit.

Evenimentul ”Vin Cazacii Zburători în oraș” este organizat de Ansamblul Academic de Cântece și Dansuri Căzăcești ”Slavutych” şi este pus în scenă de Iurii Duzenco, artist emerit al Ucrainei.

Colectivul muzical al Societății Filarmonice Dnepropetrovsk- Ucraina se află într-un turneu naţional de promovare a acestui spectacolul.

Pe scena Casei Culturii din Târgu Neamţ vor urca 6 soliști vocali, 12 perechi de dansatori și 9 instrumentişti.

Programul încorporează dansuri, cântece, precum și sketch-uri umoristice. Costumele fenomenale purtate de dansatori și interpreți aduc culoare artei interpretate, caracterizată prin momente coregrafice deosebite şi măiestrie interpretativă.

Preţul unui bilet este de 60 lei. Cei care doresc să asiste la acest spectacol de înaltă ţinută îşi pot procura bilete de la sediul Casei Culturii „Ion Creangă” Târgu Neamţ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate