Viorel Bălțătescu: „Vom demonstra, împreună, că este posibilă reabilitarea termică a TUTUROR BLOCURILOR din Târgu-Neamț­­”

0

Târgu-Neamț este un oraș turistic, însă imaginea ceaușistă a blocurilor din centrul orașului lasă un gust amar atât turiștilor, cât și locatarilor.

„În calitate de simplu cetățean, mereu mi-am imaginat cum ar fi ca blocurile din oraș să se îmbine armonios cu peisajul minunat oferit de Culmea Pleșului. În calitate de candidat la Primăria Târgu-Neamț, am decis să includ reabilitarea termică a blocurilor pe lista mea de priorități.

Am cercetat, există surse de finanțare, sunt fonduri europene care așteaptă să fie absorbite. În prezent, un singur bloc a fost reabilitat termic printr-un astfel de program.

Imaginați-vă cum ar fi ca toate să treacă prin acest proces de modernizare, cu implicarea administrației publice locale și a asociațiilor de proprietari. Costurile sunt minime pentru locatari, deși efectele reabilitării ar fi pozitive atât din punct de vedere vizual, cât și dacă ne referim la reducerea facturilor prin eficientizarea termică a locuințelor.
Eu vă spun sincer: SE POATE ȘI LA NOI! Vom demonstra, împreună, că este posibilă reabilitarea termică a TUTUROR BLOCURILOR din Târgu-Neamț. Pentru că, alături de colegii mei din ALDE Târgu-Neamț, ne-am propus să PUNEM OAMENII PE PRIMUL LOC. Am însă nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a transforma această prioritate într-o realitate”,
transmite VIOREL BĂLȚĂTESCU, candidatul ALDE la funcția de primar al orașului Târgu-Neamț.

Conform unei hotărâri luate de Consiliul Local Târgu Neamț, toate blocurile trebuie să respecte arhitectura, acoperișul, culoarea ș.a., pentru a exista o anumită ordine din punct de vedere urbanistic. Momentan, blocurile din oraș sunt „pictate” la voia întâmplării.

  • Comandat de PARTIDUL ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR – ALDE, Filiala Neamț, produs de Ghici Computers SRL, cod mandatar financiar: 21200063

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate