Viteza nu ne aduce mai aproape de destinație. Imagini surprinse de radarul polițiștilor în Neamț

0

În perioada februarie-martie polițiștii rutieri au fost prezenți permanent la datorie, pentru a preîntâmpina producerea de evenimente rutiere grave pe șoselele din Neamț.

Deși, prezența lor a fost una la vedere, rezultatele înregistrate cu aparatele radar au fost cu mult peste limita legală.

Ținând cont că în anul precedent, în judeţul Neamț, s-au produs 642 accidente de circulație (+1), soldate cu 39 persoane decedate (-13), 124 rănite grav (+34) şi 717 rănite ușor (+9), adresăm conducătorilor auto un apel la o conduită responsabilă.

Viteza nu ne duce mai aproape de destinație, ci mai degrabă ne apropie de pericol și de tragedie. Depășirea limitelor legale de viteză nu doar că pune în pericol viața dumneavoastră, ci și viața celor din jurul dumneavoastră.

Fiecare exces de viteză este o decizie care poate avea consecințe ireparabile, afectându-i nu doar pe cei implicați direct în accident, ci și familiile lor și comunitatea în ansamblu.

Îndemnăm cu fermitate fiecare conducător auto să adopte o conduită responsabilă în trafic. Respectarea limitelor de viteză, acordarea atenției cuvenite condițiilor de drum și păstrarea unei distanțe corespunzătoare între vehicule sunt aspecte importante pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur.

Siguranța rutieră este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Vă îndemnăm să acționați cu grijă și responsabilitate în trafic, astfel încât să contribuim împreună la reducerea numărului de accidente și la salvarea de vieți.

transmite IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate