Vulpițe cu chef de joacă, în Parcul Natural Vânători-Neamț (VIDEO)

0

Începem săptămâna cu imagini frumoase, publicate de Romsilva, cu două vulpițe cu chef de joacă, filmate într-o pădure din Parcul Natural Vânători Neamț.

Vulpea roșcată este un mamifer din familia Canidae, cu o lungime a corpului de 60-75 centimetri, caracteristică fiind coada stufoasă, care poate atinge și 40 de centimetri lungime. Se adaptează foarte ușor, în orice condiții, habitatul fiind întins de la zonele de câmpie până la cele muntoase. Vulpea se hrănește în special cu rozătoare și păsări.

Parcul Natural Vânători Neamț, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și natural administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, este situat în nordul județului Neamț. Se întinde pe o suprafață de 30.818 hectare, din care 26.190 de hectare păduri, pe versantul estic al Munților Stânișoarei și Subcarpații Neamțului, acoperind bazinul Ozanei și al Cracăului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate