World Cup 2022 și pariurile sportive

0

Cupa Mondială FIFA 2022 este în plină desfășurare, iar cel mai prestigios trofeu din lumea fotbalului este pus în joc în Qatar. 

Meciurile delor mai bune echipe naționale din lume au fost așteptate, deopotrivă, de microbiști și de pariori. 

Casele de pariuri au pus la dispoziția jucătorilor o mulțime de cote pariuri Campionatul Mondial 2022 , oferta este foarte bogată și variată.

Fie că vorbim despre Cupa Mondială, fie că vorbim despre oricare alt eveniment soirtiv, cei care joacă la pariuri trebuie să țină seama de câteva principii foarte clare.

Primul dintre ele se referă la prudența în joc, la stabilirea unui management al banilor inteligent pentru pariurile sportive. 

Dacă vrem ca pariurile să rămână doar o pasiune și nu un mod de viață, trebuie să avem un plan clar de pariere. Iar prima condiție este ca suma lunară destinată pariurilor să nu depășească zece procente din veniturile lunare totale ale pariorilor. Nu mai mult, pentru că pe primul plan trebuie să stea securitatea financiară a pariorilor și a familiilor lor, nu mirajul că vor da lovitura la pariuri.

Acea sumă lunară destinată pariurilor nu trebuie depășită sub niciun pretext, fie că ați obținut profit, fie că ați pierdut la pariuri în luna respectivă.

Cred că a trecut vremea când pariorii credeau că se pot îmbogăți peste noapte cu un bilet de douăzeci de meciuri pe care au mizat doi lei și pot câștiga sute de milioane de lei. 

Suma lunară destinată pariurilor trebuie împărțită minuțios, pe biletele care urmează să fie plasate. Iar miza pe un bilet ar fi bine să nu depășească cinci procente din suma lunară destinată pariurilor.

O altă regulă de bază în pariuri este legată de numărul de meciuri pe un bilet. Șansele de a avea un bilet câștigător cresc cu cât numărul de meciuri pe un bilet este mai mic. Pariorii profesioniști nu plasează mai mult de un meci, maximum două pe un bilet. Iar acele meciuri sunt studiate cu rigurozitate, ca în orice domeniu în care vrem să facem performanță. 

Un alt aspect ține de bonusuri și promoții. Casele de pariuri licenţiate din ţara noastră vin foarte des cu promoţii, mai ales cu ocazia marilor competiții, așa cum este Cupa Mondială la fotbal.

E nevoie ca pariorii să studieze cu mare atenție termenii și condițiile acestor bonusuri. Nimic nu este pe gratis în pariuri, orice sumă de bani virtuală care se oferă necesită îndeplinirea unor reguli de rulaj pentru a fi transformată în bani reali. Dacă aceste condiții de rulaj sunt foarte greu de îndeplinit, sfatul este să refuzați pur și simplu bonusul otrăvit și să vă bucurați doar de valoarea și varietatea cotelor de pariere. 

Dacă pariorii vor analiza atent meciurile pe care mizează și vor avea un management riguros al banilor, se vor putea bucura cu adevărat de pasiunea pariurilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate