Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 30 mai 2020
  • :
  • :

Zilele oraşului Târgu Neamţ, iată ce va fi:

Pregătirile pentru Zilele orașului Târgu Neamț (8- 10 septembrie) sunt în toi, iar organizatorii gândit un program care să introducă întreaga urbe de sub Cetate în atmosfera de sărbătoare.

Recent, primarul Daniel Harpa și city-managerul Geanina Fedeleș au susținut o conferință de presă, acesta fiind unul dintre subiectele abordate.

O noutate este faptul că anul acesta s-a ales o temă a evenimentului, și anume Identitate și memorie prin educație- Școlile Târgului.

De asemenea, se confirmă în mod oficial concertul susținut de Carla’ s Dreams, trupa momentului în România. Concertul are loc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, în Parc Cetate, acolo unde se vor desfășura majoritatea manifestărilor plănuite pentru marcarea Zilelor orașului. Bineînțeles, dacă și consilierii locali vor aproba programul și bugetul aferent organizării acestui eveniment, în următoarea ședință.

Detalii despre organizarea Zilelor orașului Târgu Neamț aflați chiar de la conducerea Primăriei, în următorul material video:

Andreea T.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *