„Zilele orasului Tirgu Neamt-Zilele Cetatii Neamt”

2

invitatie-fatainvitatie-spate

 

2 Comentarii
 1. nicu spune

  Un succes total pentru primele 2 zile.

 2. nicu spune

  Un succes total pentru primele 2 zile.
  Mai mare dragul sa vezi la sfarsit de saptamana cum lumea iese din casa si se strange intr-un loc atat de drag, plin de amintiri si de speranta.
  E un loc in care trebuie investit si care trebuie dezvoltat, prin idei noi care sa starneasca sentimentul de distractie si voie buna , de petrecere a timpului liber , si nu in ultimul rand de a atrage de cati mai multi musafiri.
  E un loc care trebuie exploatat la maxim pentru a creste imaginea orasului ,pentru a creea locuri de munca tinerilor iesiti de pe bancile scolilor , pentru a ridica turismul nemtean si pentru a inflori acest oras din toate punctele de vedere.
  Daca schimbarile incepute in oras nu vor fi continuate si cu creerea de noi locuri de petrecere a timpului liber, atat in zona parcului de la cetatea – stadion cat si in zona oglinzilor , atunci efectul de schimbare va fi de mica intensitate, pentru ca nu va fi decat o punte frumos amenajata , dar cu un final plictisitor si fara efect.
  Degeaba aratam turistilor ca ne-am imbracat in straie noi , daca continuarea va fi cu iz de invitatie la somn si plictiseala , pentru ca nu avem bunovointa de a gandi noi locuri de petrecere a timpului liber , concepute(de exemplu) pe o idee a intrarii intr-o lume de basm sau a retrairilor momentelor istorice ,imbracate intr-o asa maniera incat satisfactia turistului sa fie maxima si inedita , avand multumirea ca a meritat sa ne calce pragul.
  Nu doar genul acesta de turcisme , cu primiri de mici si carnaciori , sau acadele pe bat, si corturi pestrite adunate ca la talcioc.
  Astea-s doar idei de avarii, si adunate ca sa umple un gol al neputintei unora carora nu doresc sa gandeasca lucruri inedite cu rol maxim de atractie , dar si de o scuturare cat mai insemnata a buzunarelor celor care ne calca pragul. Ca de la un mic si o bere , nu vom aduna mai mult de a pune doua panselute , pe strada mare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate