Ziua Educației/ PIPIRIG: Primarul Dorneanu, premii pentru elevii excepționali și respect pentru profesori

0

Comuna Pipirig din Neamț este una dintre puținele localități din România condusă de un primar care este, la bază, profesor. Poate și din acest motiv, primarul Vasile Dorneanu înțelege foarte bine importanța dascălilor din comună în formarea viitoarelor generații de pipirigeni și rolul educației de calitate în comunitatea pe care o conduce.

Anual, de când Vasile Dorneanu este primar al comunei Pipirig, premiază elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele școlare și la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Anul acesta, cu prilejul Zilei Mondiale a Educației, sărbătorită pe 5 octombrie, primarul Vasile Dorneanu a premiat cele trei eleve din comună care s-au evidențiat prin rezultate deosebite la ultimele examene de Evaluare Națională și Bacalaureat. Dovadă că în Pipirig se pune preț pe educație stau premiile substanțiale oferite copiilor excepționali- 1000 lei pentru fiecare dintre ei.

Iată mesajul pe care primarul de Pipirig, Vasile Dorneanu, l-a transmis cu acest prilej:

La mulți ani tuturor celor care înnobilează școala și pun umărul la tot ceea ce înseamnă EDUCAȚIE! Am fost, sunt și voi fi un om al școlii, un susținător a tot ceea ce înseamnă educație de calitate!

Și anul acesta, la fel cum am făcut în fiecare an de când sunt primar, am premiat și recompensat elevii cu rezultate deosebite la examenele de evaluare națională și bacalaureat de la Liceul Tehnologic ”Ion Creangă” Pipirig și școlile arondate. Astfel, am oferit diplome și câte un premiu de 1.000 de lei elevilor: Coca Maria-Eliza, Filip Xenia și Drâstaru Andreea.

La mulți ani, stimați colegi de Ziua Mondială a Educației!

La mulți ani, dragi elevi!„.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate