Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli: „Astăzi, ne unim în sprijinul inițiativelor care promovează comunicarea pașnică și rezolvarea conflictelor fără violență în instituțiile de învățământ” (Răzvan Cuc)

0

Astăzi, 30 Ianuarie, sărbătorim Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli, un moment important în care ne reamintim de necesitatea promovării unui mediu școlar sigur, bazat pe respect și înțelegere reciprocă.

Cu acest prilej, senatorul Răzvan Cuc a transmis următorul mesaj: „În calitate de senator PSD Neamț, vreau să subliniez importanța educației care să încurajeze dialogul, empatia și toleranța între elevi și cadrele didactice. Educația este un instrument puternic de transformare socială, iar promovarea nonviolenței în școli reprezintă un pas esențial pentru construirea unei societăți mai armonioase.

Astăzi, ne unim în sprijinul inițiativelor care promovează comunicarea pașnică și rezolvarea conflictelor fără violență în instituțiile de învățământ. Să susținem eforturile comunității educaționale pentru a oferi tinerilor noștri nu doar cunoștințe, ci și instrumentele necesare pentru a deveni cetățeni responsabili și empatici.

Fie ca educația să rămână un bastion al nonviolenței, iar fiecare școală să devină un loc în care respectul să stea la baza relațiilor interumane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate