Ziua Vânătorilor de Munte, sărbătorită la Târgu Neamț. Adrian Niță: „Veșnică amintire și cinstire eroilor!”

1

Ieri, 3 noiembrie, la Târgu Neamț s-a oficiat Ziua Vânătorilor de Munte. Ceremonia a fost organizată de Primărie și Consiliul Local, în cinstea eroilor neamului românesc.

Astăzi am adus un omagiu eroilor neamului de Ziua Vânătorilor de munte, la Târgu-Neamț, unde am participat la ceremonialul militar organizat de Primărie și Consiliul Local.

Din manuale, din poveștile și relatările bunicilor, unchilor și taților, ne este cunoscut faptul că pe teritoriul județului nostru, de-a lungul istoriei, s-au dat nenumărate lupte, s-au câștigat victorii și mii de eroi și-au găsit veșnicia în atacurile împotriva dușmanilor.

Toate aceste pagini ale istoriei naționale fac din Neamț un loc de referință pentru români, pentru trecutul poporului, iar pentru noi, nemțenii, este un motiv de mândrie că pe meleagurile pe care ne-am născut și trăim, la orice pas găsim o poveste interesantă.

Veșnică amintire și cinstire eroilor! Vânătorilor de munte care au participat în anii din urmă în teatre de operații în afara granițelor țării, le adresez întreaga mea considerație! Curajul lor nu poate fi trecut cu vederea, căci au reușit, alături de armate ale unor state puternice, să se remarce ca adevărați profesioniști.”, a transmis Adrian Niță, Prefectul județului Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

1 Comentariu
  1. legio spune

    Ceace ma mira ca cei de la Ministerul Apararii nici in al 12-lea ceas nu au fost prezenti la Tg Neamt , in acest oras dim Moldova s-a infiintat prima subunitate de Vanatori de Munte din Romania ,ar fi trebuit sa aiba bunul simt sa fi venit chiar Minstrul Apararii ! Culmea ca unitatile de Vanatori de Munte sant numai in Erdely ,in Moldova a ramas o ramasita de puterea unui pluton deci totul in Erdely ,totul ptr Erdely , ca Moldova pute n’asa ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate