2017- anul în care nu vor mai exista străzi NEASFALTATE în Târgu Neamț

1

Anul 2017 va fi unul de bun augur pentru locuitorii orașului, care vor scăpa definitiv de chinul prafului și al noroiului. Administrația publică locală este la un pas de a aduce covor asfaltic la porțile tuturor târgnemțenilor, indiferent de zona în care locuiesc.

Numai cine nu vrea nu recunoaște faptul că modernizarea infrastructurii rutiere din Târgu Neamț a avansat văzând cu ochii în ultimii patru ani.

În prezent, mai sunt 17 km rămași neasfaltați (plus proiectele finanțate, însă nefinalizate din cauza condițiilor meteorologice). Recent, Consiliul Local a aprobat modernizarea a altor 21 de străzi, obiectiv de investiții cu o valoare de 18.984.750 lei.tsd-tg-neamt

„Am finalizat documentația de proiectare a obiectivului de investiții ce include modernizarea mai multor străzi din orașul nostru. Vorbim despre 11, 7 km de asfalt, în condițiile în care au mai rămas în total 17 km neasfaltați. Consilierii locali au aprobat proiectul și vom demara lucrările de îndată ce vremea ne va permite. Ceilalți 3 km de carosabil, pentru care nu avem finanțare, vor fi modernizați din fonduri proprii, pe parcursul anului 2017.

Am promis că toți locuitorii orașului Târgu Neamț vor beneficia de asfalt și de toate utilitățile, indiferent de zona în care locuiesc, și nu renunț până nu îmi îndeplinesc promisiunile față de ei”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

Așadar, din fonduri de la MDRAP  vor fi asfaltate următoarele străzi:

Str. Ghe. Lazăr in lungime de 276 ml;

– Str. Ghe Asachi in lungime de 128 ml;

– Str. 22 Decembrie in lungime de 840 ml;

– Str. BP Hajdeu in lungime de 175 ml;

– Str. Eternității in lungime de 481 ml;

– Str. Viitorului in lungime de 180 ml;

– Str. Fdt. Fierari in lungime de 88 ml;

– Str. Ana Ipătescu in lungime de 768 ml;

– Str. Ogoarelor in lungime de 908 ml

– Str. Sublocotenent Câmpeanu in lungime de 601 ml

– Str. Aprodu Purice in lungime de 1215 ml

– Str. Grivitei in lungime de 396 ml

– Str. Dr. Dimitrie Ulea in lungime de 250 ml

– Str. Vânătorului in lungime de 2694 ml

– Str. Gheorghe Doja in lungime de 581 ml

– Str. Păstorului in lungime de 222 ml

– Str. Hangului in lungime de 717 ml

– Str. Macului in lungime de 194 ml

– Str. Teiului in lungime de 318 ml

– Str. Crinului in lungime de 394 ml

– Str. Bistritei in lungime de 273 ml

Andreea Trăsnea

1 Comentariu
  1. Mihai spune

    Domnule primar, strazile Popa Sapca si Oituz, aflate la cateva sute de metri de buricul targului, mai fac parte din orasul pe care-l pastoriti sau le-a luat Domnul Dracu’ ? De ce nu prezentati si o lista a strazilor pentru care nu aveti finantare ? Sau, si mai exact, de ce pentru unii aveti finantare si pentru altii nu aveti, sunt cetateni de categoria a doua, sau ce ? Haideti domnule primar, spuneti adevarul, chiar daca acesta doare !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate